![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
ohh ce galant! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Dar cum arata tipul? Am facut si eu pe la 16 ani cursuri de dans si aveam niste profi foarte subtirei asa si comici fizic! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Are cam 1.85 asa, si nu e gras, dar nici slab mort nu e, blond cu ochii albastrii. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ah, si cu gura mare ca a lui Val Kilmer! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
E bine atunci...Aia erau slabi morti si aratau foarte comic imbracati numai in haine mulate... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Cu tipul cu invitatia la Tm ce ai rezolvat? Nu mai imi merge messengerul, nu stiu ce are... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) This post has been edited by Cindy: Jul 29 2009, 10:51 PM |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Cu tipul ala... sunt asa in dubii. Nu pentru el ci pentru festival. daca merg cu el stau cu toti dj-ii internationali si nationali de renume. Daca merg singura stau cu lumea care vine sa-i vada. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Pai du-te cu el si cu o prietena! Impaci si capra si varza. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Ce crezi ca e prost? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
De ce mai, nu ii plac 2 fete, in loc de una singura?! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Nu, dar stie ca apelez la "prietena" mereu cand vreau sa scap de el! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Fac asta constant, nu numai cu el. Unii s-au prins! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ma plictiseeeeesc! |
|
|
![]()
|
|
Ahh smechero! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Buna dimineata!
Ochii mei refuza sa stea deschisi (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Ma bucur ca s-a mai animat forumul (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 11:32 PM |
|