![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Am condus singura 30 km du si 30 intors in dimineata asta!! (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Neata! Eu o sa cedez psihic aici! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
De ce? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Pe langa faptul ca e o groaza de munca, suntem toti obositi rupti, incercam din rasputeri sa ne pastram o oarecare ordine in activitati, unii din cei stresati mai simt si nevoia sa tipe la ceilalti stresati. Si cred ca o sa ma ridic frumos dela calc si o sa plec acasa sa ma odihnesc. Eu mai mult de atat nu pot! Is the best i can do! Arat ca un caddavru ambulant, am slabit de chica blugii de pe mine, noapteavisez numai metale... nu mai pot! Daca mai tipa unu o data am plecat acasa!
|
|
|
![]()
|
|
Off, Albi, imi pare rau ca e atat stres acolo. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buna dimineata! Cam asa ma simt si eu acum...
(IMG:http://www.greatcosmichappyass.com/images/morning_coffee_lg.jpg) (IMG:http://www.vicpore.com/Portals/117/not%20until%20my%20morning%20coffee.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Si eu la fel. Abia ma tin pe picioare (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Ce haios e omuletul verde! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Teo, nu ne spui cum ai petrecut? |
|
|
![]()
|
|
Da chiar Teo! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Buna ziua!
Maat ,tare de tot faza ,la vederea omului verde m-a apucat (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Szi ,bravo pt condus ,azi nu te-a mai beep.. nimeni? Albi,las ca vine concediu Eu stau la racoare si nu vine pe mine sa ma misc de loc de aici! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 05:34 AM |
|