![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Mersi, Maat! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Eu sunt imbracata intr-o rochita de panza topita alba, mi-e foarte bine, nu mi-e cald deloc. |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Drum bun fetelor care pleaca azi!
Eu imi caut caut wallpaper pentru desktop. Am cateva dragute dar imi vine sa le schimb in fiecare zi... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Buna dimineata! Am adormit din greseala cu aerul conditionat aprins. Simt ca-mi pocneste capul! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) M-am si trezit ca din tun cu un zgomot infernal. Am crezut ca se darama blocul. Dau astia de dedesupt gauri in beton sa-si puna centrala.... (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Piiink, te-ai trezit la 10?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Pe mine cred ca m-a ajuns oboseala suprema. Sunt ametita si nu pot sa ma concentrez neam! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Albi, dar eu nu stiu cum suporti. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Ca nu cred ca te-am auzit/citit niciodata ceva pozitiv si optimist despre locul ala de munca. Deja cand vad un post de-al tau, imi imaginez in proportii mari cam ce scrie in el...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Eee, a fost si perioade in regula! Dar acum fiind inainte de concediu, suntem ca niste negri pe plantatie. Se munceste zi lumina.
Activitatea in sine imi place, doar ca ma dispera atitudinea sefilor si a unor colegi! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Mai, eu nu stiu cum e acolo, ci doar ce te citesc pe tine..
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Da, m-am trezit la 10 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Nu cu voia mea insa... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bonjour, ladies. Am avut o zi tare zapacita azi. Am fost pe drumuri de dimineata, m-am intors la birou, am mai facut niste treburi, am plecat iar, am facut piata si cumparaturile - de stricta necesitate, m-am intors la birou.
Pe la ora 5 o tai acasa, gatesc, fac o baie cu muuuuuultaa spuma, ma bibilesc si dupa aia intru in pat cu cartile ... Mi-au venit! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Ai grija, creeaza dependenta cartile alea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 12:38 AM |
|