IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 57 58 59 60 61 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXX, Conversatie
SurPrix
post Jul 31 2009, 02:37 PM
Post #581

Dependent

Group: Tratabil
From: Bacău
Member No.: 6,346

Bună ziua fetelor

Tocmai am ajus de la serviciu... ne-a ţinut managerul o morală.. (IMG:style_emoticons/default/crazy28.gif) ; totuşi s-au făcut referinţe la munca mea de genul "cum de Liz poate şi ei nu" (IMG:style_emoticons/default/victory.gif) dar overall a fost rău
Go to the top of the page

+Quote Post
Altheea
post Jul 31 2009, 02:44 PM
Post #582

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 1,203

Pup fetele vorbarete, am avut ceva de citit, nu gluma (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu is varza in continuare, mananc dar parca nu se mai lipeste nimic de mine. Grasunul sta linistit doar cand doarme si atunci mai fac si eu putina treaba....oare cand il pot da la gradinitaaaaaa???? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
p'aci se anunta tunderstorm si mi-e ca in seara asta nu mai putem sta mult afara, doar asa ma relaxez (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Of, ce-as citi si eu o carte mai ales ca am primit vreo doua de la mr. Althe de curand.
A, si sa ma laud, greu sunt crezuta ca am 32 de ani si sunt mamica lui David. mai ales cand ies la pantalonasi scurti scurti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nu mai zic de claxoane si pustani cu ochi alunecosi. Or fi crezand ca's bona (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Week-endul asta vreau la plaja

+Quote Post
Diana.
post Jul 31 2009, 02:58 PM
Post #583

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Daaaa, pantalonii scurti fac toti banii! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Lasa , Althe, creste el mare si sa vezi dupa ... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) O sa claxoneze el dupa tine. (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
Szi, zici, e?! N-ar fi rau , am nevoie sa imi relaxez capatina!
Liz e fata desteapta, de-aia poate. (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jul 31 2009, 03:07 PM
Post #584

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Althe, dupa poza de la profil si ce ai mai postat pe aici, nici eu nu iti dau 32 de ani! Unde ii depozitezi, femeie?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ai descoperit fantana tineretii? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Surprix, bravo, dar ce nu i-a convenit?
Apropo, ca uitasem sa te intreb...te-ai tuns?!

Am vazut-o azi pe Oana voyeur-ind...insa nu a mai dat nici un semn de la incidentele povestite.

+Quote Post
Diana.
post Jul 31 2009, 03:22 PM
Post #585

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Oana? Oana de la Iasi?

+Quote Post
SurPrix
post Jul 31 2009, 03:33 PM
Post #586

Dependent

@ Cindy: am avut īnainte 3 săptămāni fără pic de greşeală, că deh... eram toţi operatorii pe felie. Apoi şi-a luat concediu managerul şi avea şi el atribuţiile sale. Rula simulări de rapoarte şi ne mai dădea să corectăm datele. Fiind plecat nu mai avea cine să ruleze rapoartele acelea căci erau pe laptop-ul său şi am dat īntr-o săptămānă (de fapt un weekend) 83 greşeli la clienţi, iar clienţii au sărit īn sus. Īnsă se puteau evita 90% din greşeli dacă colegii lucrau mai atent

@ Cindy: nu m-am tuns. Dacă te referi la poza de la profil, e mai veche decāt pozele de la revelion... cu mai bine de un an mai veche (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

@ Diana: mulţumesc (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jul 31 2009, 03:42 PM
Post #587

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Maat, da...Oana_82

83 greseli intr-un weekend....nasol intr-adevar! Bine ca s-a lasat doar cu mustrari.
Ma miram sa iti fi tuns parul ala asa lung si frumos. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
SurPrix
post Jul 31 2009, 03:49 PM
Post #588

Dependent

Īl voi tunde īnsă nu prea curānd.

mulţumesc pentru compliment (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
albinuza
post Jul 31 2009, 04:26 PM
Post #589

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Cateodata mi se pare ca sunt de o inteligenta sclipitoare. Dar asta cred ca datorita cretinilor din jurul meu! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Oana
post Jul 31 2009, 05:11 PM
Post #590

Incurabil

From: Iasi
Member No.: 5,191

Buna ziua doamnelor! Va pup dulce pe toate , in special pe Maat! M-am logat de pe telefonul mobil, asa ca netul merge foarte greu. Sa va spun noutati despre mine:nu mai fumez de o luna, voi fi studenta la psihologie ,la fara frecventa si m-am inscris la scoala de soferi!

+Quote Post

99 Pages V  « < 57 58 59 60 61 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 06:49 AM