![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Buna seara,
Si a mai trecut o zi nebuna (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Am sorbit o bere,m-am instalat la computador (ca parca nu am stat destul la laptop (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ) Maat, multa sanatate ,ca restul ..."vin si trec" Restul lumii ce mai face? Uff !Ma manaca tantarii (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Noi facem bine, Tiana. Eu una in doua ore plec la tren, deja mi-e un somn de mor si m-a apucat o greata si o frenezie specifice plecarilor. Pana nu ajung maine acolo nu ma linistesc. Mi-e groaza de plecari, mai ales noaptea (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Maat, nu ar fi rau sa faci tomografia. Eu zic sa te concentrezi pe sanatatea ta, ca fara ea, nici pe alte planuri nu va merge. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Szimcsi pleci in concediu,corect?
Pot sa spun cu litere mari :te invidiez! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cu ajutorul Lui Dumnezeu o sa rezolv problemele, o sa iau linia de credit, o sa fac angajari si apoi o sa plec vreo 3 zile acasa s ama linistesc.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Sanatate multa Diana si-ti doresc sa-ti gasesti linistea!
N-am stiut ca a fost dezactivat privatul (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Multumesc mult... Nu am avut incotro... L-am dezactivat astazi. Ar fi trebuit sa il dezactivez de mai mult timp, insa m-am bazat pe un bun-simt inexistent.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Tare rau imi pare pt conflictu` asta...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) eu ma simt cam intre ciocan si nicovala...
|
|
|
![]()
|
|
Nu a existat nici un conflict. Toata porcaria asta a fost gindita, premeditata. Nu vreau sa ma mai gindesc la asta, zina maseluta. Cred ca am facut iar tahicardie.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Tocmai am venit de la alergat.
Diana, ai grija la sanatate! Sa va povestesc de am patit cu constipatia mea, am luat eu desteapta ieri pe la pranz 2 laxative naturale apoi inainte de culcare inca 1. Am vazut eu ca doar bolboroseste si nimic altceva si azi dimineata am baut un ceai de crusin. Aia mi-a fost. Nu va exagerez, astazi am stat pe toaleta toata ziua din 30 in 30 minute, maxim 1 ora. Nu mai pot. Dau din lac in put... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) |
|
|
![]()
|
|
Ceaiul de crusin da si niste crampe de iti vine sa te urci pe pereti...
Zino, sa zica merci ca au avut de unde invata. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 07:50 AM |
|