![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu m-am machiat, m-am coafat... unde ma duc nu stiu... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Teoo nebuno (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cu siguranta ar merge, dar nu am eu chef de experimente.
Esti mai bine-dispusa azi? Pink, apeleaza instructorul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Fa-ti poze pink, macar noi sa te admiram daca tot nu iesi. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Da. La mine e dupa cum bate vantu'. Acus cade cerul pe mine, acus ma bat cu leul, acus ma stric de ras. Cred ca am ceva cu capul (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Macar nu ma plictisesc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ma luase melancolia dupa plecarea olandezului, dar acum vad ca sunt ok. Diana, ce carti ai primit? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Si eu sunt la fel, Teo! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
Tocmai am facut prima mea comanda pe strawberry, sper sa fie totul ok! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Noapte buna sau distractii placute, eu ies in oras! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Bai, coafura s-a pleostit. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Va pun poze doar la ochi. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Bune si alea. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
'Neata. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata!
Am ajuns la munca, dar mai mult de 12 nu stau ca am de umblat. Imi vin niste prieteni din Ro azi, si tre sa ma organizez. Seara crunta de betie va fi in seara asta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) O zi buna eladies (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Buna ziua doamnelor! Daca postez de doua ori , imi cer scuze, nu stiu ce are netul asta, dar dureaza jumatate de ora pana imi proceseaza o informatie. Acum sunt undeva la tara, fac plaja aproape zilnic si copiii mei se bucura de libertate, zburdand prin gradina cu funduletul gol si cu palariute haioase pe cap. Cu sotul meu am rezolvat problema, l-am dus la psihoterapeut, ia medicamente si e mai calm, munceste si isi plateste datoriile ,dar aduce si bani in casa. Totul e bine si frumos, pentru moment! Am uitat sa va spun ca am fost diagnosticata cu "sindromul picioarelor nelinistite", asa ca ma tratez si eu, altfel am niste nopti cumplite. De Roxanica ce mai stiti? Va doresc o zi frumoasa!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Oana, ma bucur ca esti bine!
Ce e sindromul ala? Cum se manifesta? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 12:48 PM |
|