![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Peste vreo luna mai am doua-trei.
Rochita e de seara, eleganta. Cred ca o sa o iau cu o gentuta grena, si o sa-mi mai caut ceva de pus in par sau un fard mai puternic de aceeasi culoare... |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Mai bine un ruj rosu.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Salutare! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) M-am intors si eu de la parinti, am avut un weekend relativ linistit, au fost primele zile de multa vreme in care m-am trezit la 1 dupa amiaza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ma bucur sa vad ca a dat Oana semne de viata. Maat, nu te astepta sa iti puna mintea pe moate. E o carte care te face sa visezi frumos, nu iti pune probleme existentiale. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Heeeeeei, m-am intors de la Dragasani city, a fost frumos...am fost intr-o padure de langa, am facut miscare, am mancat mure cum nu am mai mancat pe saturate de cand eram mica, m-am luptat cu tantarii eroic, am pliiine picioarele de muscaturi, dar una peste alta a fost ok...ce sa zic, Dragasani-ul este expozitie ambulanta de masini de lux...seara incepe agitatia...nu prea-mi plac fitele afisate pe acolo.
Maine incepe o noua saptamana si preconizez ca-n 2-3 zile termin si eu lucrarea. Voi ce mai mesteriti ? |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Un ruj rosu... pare cam intunecata tinuta... oricum mai vad pana atunci.
Fetelor, daca tot ati venit, nu va bagati la o mafie? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Am mancat prea mult pepene si ma doare groaznic burta, plus zici ca sunt gravida. Cindy nu stie sa manance cu masura. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
Book, mie rosul pe buze imi place la nebunie cu o tinuta black! Mi se pare fooarte sexi. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Nici Pink nu stie! Am mancat 2 felii mari de pepene si simt ca mor. Monti cred ca se uita urat la mine acum dar na, e prima oara pe vara asta cand pap pepene.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Cindy a mancat jumatate mare din el, nu doar 2 felii... (IMG:style_emoticons/default/omg.gif)
De ce nu e bun pepenele in Monti? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Seara buna. Am adormit pe la ora 7 si m-am trezit la 11. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Dupa aia l-am spart pe dl Maat la table. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ma duc afara acum cu cutulica. Pupici! |
|
|
![]()
|
|
'Neata!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 01:35 AM |
|