![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Acum cred ca pot sa spun ca sunt bine, dar am avut o perioada in care nu am dat treningul jos de pe mine si in afara de scoala nu ieseam din casa. Mi-a murit si singurul bunic pe care il mai aveam si asta m-a pus si mai mult pe ganduri in acea perioada, dar la un moment dat ma saturasem eu sa ma tot infund asa ca m-am pus pe reorganizare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
Dupa tot scandalul asta de la Spiru Haret, desi eu nu am probleme cu diploma facultatea fiind acreditata, m-am hotarat sa mai dau la inca o facultate, de data asta la stat si in Craiova. Pe cea de la Buc o voi termina totusi, ca ar fi pacat sa o las asa, dar acum mai am o alternativa. Asa ca anul asta sunt iar boboaca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Imi pare rau de ce s-a intamplat aici. Am vazut ca au plecat o multime dintre fetele care imi erau dragi, dar cred ca asta e situatia. Nu stiu exact care au fost motivele si nu vreau sa rascolesc cenusa, dar tare sunt trista! This post has been edited by Philia: Aug 4 2009, 11:47 AM |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna Philia! Si eu m-am tot gandit la tine de multe ori. Bine ai revenit!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Phil, ma bucur sa te revad (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Si eu am adormit tare rau, in reprize scurte cu pauze lungi. Nu stiu de ce. Si David a avut un somn tare agitat |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Bine ai revenit, Philia! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Chiar m-am gandit la tine de cand cu scandalul de la Spiru Haret. Ma bucur ca au reintrat lucrurile pe fagasul bun! Si eu m-am culcat tot pe la 5. M-a apucat sa fac curatenia in miezul noptii si al diminetii. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Poke, imi pare foarte, foarte rau de bunicul tau. Dumnezeu sa il odihneasca! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Ziua buna tuturor! Cindy, mersi pentru incurajari! Szi, multumesc pentru explicatia aia faina. Mi-a placut ca ai zis ca si partenerul de viata sufera. E adevarat, mai primeste cate un picior pe unde se nimereste, dar asta pentru ca m-a lasat falita o perioada frumoasa de timp. Cred ca merita cate un picior in fiecare noapte, pacat ca am spasme mai rar... Sindromul asta mi se trage de cand eram insarcinata cu gemenii, cand nu ma puteam misca prea mult, deci sa nu intelegeti ca sunt o lenesa! Eu sunt "spirt" , harnica foc, etc... Lasand gluma la o parte, mi-am schimbat obiceiurile zilnice: aprind candela in fiecare zi si ma rog pentru binele familiei mele, merg la biserica mult mai des si rumeg ca o vacuta gume nicorete, cand ma apuca dorul de o tigareta. Atat pentru azi, va pup si mâine va povestesc cum era sa mor in centrul orasului, cu un bebelus care imi facea convulsii iar ambulanta nu venea!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
oana_82, pentru mine esti o eroina...si toate mamele, si mai ales cele de gemeni is eroine.
Am fost in weekend la sora prietenului meu, care are o fetita de aproape 2 ani...m-am jucat mult cu ea, e destul de intelegatoare pt un copil de 2 ani...dar foarte curioasa, tot ce era pe masa explora, tot ce aveam prin camera trebuia atins, desfacut, rupt, mirosit, etc...n-am pus geana pe geana dupa-masa sa dorm, dimineata la 7 toata casa era in picioare ca radea, tipa, plangea...facea caca din ora in ora...ce sa mai zic, chin si la masa ca nu papa fara minciunele ca vine goanga si-o mananca daca nu papa, chinu` de pe lume...nu cred ca vreau sa fiu mamica prea devreme, caci am alte prioritati deocamdata si anume profesia...imi doresc din suflet un copil, stiu ca atunci cand e al tau, faci sacrificii multe, suporti multe, dar privind din afara, fiind obiectiv, e destul de greu si presupune multe sacrificii. Bine-ai revenit Philia, si eu am fost socata cand au murit strabunicii mei care m-au crescut...ii credeam nemuritori...Dzeu sa-l ierte ! Eu sunt aproximativ gata cu lucrarea...d-abia astept s-o predau ca m-am saturat cat am bibilit-o (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) This post has been edited by ToothFairy: Aug 4 2009, 02:54 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Oana, fata draga, toate belelele pe capul tau!!! Foarte bine faci ca ai inceput sa mergi la biserica si sa aprinzi candela. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Zino, tu oricum esti mult prea tinara pentru un copil acum. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) O sa vina. Toate la rindul lor. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Tanara la 24 ? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) E vreme de maritis...si nu vreau !
|
|
|
![]()
|
|
Deci io la 36 trebe sa ma sinucid?! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Nici gind!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 02:25 PM |
|