![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Ma crezi Diana ca am ajuns disperata cu aceasta constipatie? Nu am mai luat fibre constant si a aparut. Sunt de-a dreptul panicata in fiecare dimineata si ma intreb mereu dca se intampla sau nu.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Te cred pentru ca stiu cum e. Stai pe buda si astepti. Si astepti. Si tot astepti. Dureri nu ai?
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Am si dureri dar nu stiu sa le definesc ca am descoperit mai nou ca durerea din partea dreapta e un chist de 2 cm. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu e numai asta. Ar trebui sa mergi la un medic. Ceva nu e in regula.
|
|
|
![]()
|
|
Mi-e asa frica de medic... (IMG:style_emoticons/default/valea.gif) dar cred ca o sa merg ca alta solutie nu vad. La dieta am avut foarte mare grija, nu sucuri, nu chimicale... si uite ca tot am probleme. Cred ca e si pe fond nervos ca am o mie de probleme de rezolvat si la care sa ma gandesc si o mie de decizii de luat si nu stiu incotro s-o iau...
|
|
|
![]()
|
|
Ma duc acasa.
|
|
|
![]()
|
|
Noapte buna, Di! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Bunaaa dimiiineaataaaa (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
love is in the air!! Sunt rupta de somn, da sa mor daca ma plang! The muza is back (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cafea servita de el dimineata, ce mai? Asa da! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) O zi buna eladies (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Buna dimineata !
Albi,frumos mod de a incepe ziua! Eu la munca ,si mai dau o geana si pe aici. O zi buna in continuare ! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Pink vezi ca problema cu constipatia are radacini si in psihic (nu mereu), asa am citit prin niste carti de homeopatie, poate esti blocata intr-un moment din viata ta si nu prea stii incotro s-o iei, ti-e teama de schimbare (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 01:36 PM |
|