![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Tooth, nu cred ca e un raspuns la intrebarea ta pentru ca este foarte greu sa-i spui cuiva niste cuvinte potrivite in astfel de cazuri... Important e sa fii langa persoana respectiva.
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Zano, pune-te in pozitia lui si vei intelege cum sa-ti ajustezi comportamentul. Daca as fi eu in locul tau i-as spune ca regret ca trece si ca mereu va putea conta pe prietenia mea, apoi l-as trata ca si inainte. Vorbeste si cu ceilalti si stabiliti sa nu-l inconjurati de priviri si vorbe miloase, ca riscati sa-l trimiteti intr-o adanca deprimare fix in clipele cand e foarte important sa aiba moralul sus.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Hmmm...e tare complicat...nu ma pricep la vorbe in situatii d-astea...e departe, numai telefonic vorbim...ma afecteaza problema asta a lui foarte tare...
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 191 Joined: 25-April 09 From: Bacău Member No.: 6,346 ![]() |
Hm... toothfairy, scuză-mă că intervin. Ar trebui să te gāndeşti că de fapt ai o oglindă īn faţă şi nu īl vezi pe el. Gāndeşte că ai vorbi cu tine īnsuţi şi lasă acea problemă să rămānă īn aer, pierdută undeva unde nu o mai caută nimeni.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Vorbeste-i ca si cum ai vrea sa ti se vorbeasca tie inr-o situatie grea. La mine asta functioneaza intotdeauna. Imbarbatarea, sustinerea, gindul la Dumnezeu. Asta a facut-o bine pe mama.
Bre, s-o timpitara astia de la Prima TV. A ramas teveul pe postul lor , ca io ma benoclez in forum si nu m-am hobosit sa schimb, iar copiii mei dorm si acu` imi iesira ochii si mai tare, dar nu pe motiv de Basedow, ci din cauza talentelor manelistilor care ieste. Ole!~! Fie-va mila de noi! (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Buna seara!
Maat ,las ca se termina minunea de la prima! Nu ma mai joc,de azi dimineata tot striga vremea a ploaie ,si nimic ,(IMG:style_emoticons/default/mf_surrender.gif) o sa ma ususc de la caldura |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 191 Joined: 25-April 09 From: Bacău Member No.: 6,346 ![]() |
Eh... de revelion a fost... special... Antena 1 magazin online. ProTV. Erau īn ziare titluri de prima pagină "Maneliştii Antenei 1 mai tari decāt ai ProTV-ului" fiindcă au avut mai multă audienţă. Acum stau şi mă mir.. de ce staţiile dedicate de.... unknown nu au audienţă maximă?
P.S. unknown e pentru cuvāntul 'manele' care nu statutează vre+un gen muzical. Uf... de ce nu apare versus (prescurtat)? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Oare in ce le masoara taria? In grade ? In alcoolemie? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fiţe, cred (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tiana, eu am aerul deschis. Masina in priza si a doua tura de rufe la uscat. Mai am inca o masina si am terminat cu toate rufele murdare. Ieeeee!!!
Dar dupa asta trebuie sa prind un militian ca sa mi le si calce. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cine are timp sa le bage in seama fitele, SurPrix ? Oh, Doamne, ce dungati sint!!! S-au uitat la prea multe filme cu mafioti! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 08:41 PM |
|