![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Eu pierdui vremea toata ziua. (IMG:style_emoticons/default/king.gif) Si jucai Sims. Acum astept Friends.
This post has been edited by bookaholic: Aug 4 2009, 07:58 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Ha,ha cand il prinzi asa-i ca il imprumuti si la restul?
Eu am toate geamurile deschise,flutura perdele parca ar fi toata casa o corabie! This post has been edited by tiana: Aug 4 2009, 07:59 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ca am bagat un filtru din cauza spamerilor , Sur. de aceea nu apare.
Tiana, cind il prind il tin bine,il pun sa traga de fiare si dupa aia ti-l fac pachet. La ce ora are Friends? Si pe ce program, Book ? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Ok ,se asteapta!
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Pe ProCinema in fiecare zi de la ora 9 (fara weekend cred).
Si incepu. (IMG:style_emoticons/default/victory.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 191 Joined: 25-April 09 From: Bacău Member No.: 6,346 ![]() |
Maąt... interviu īn exclusivitate despre "pedeapsa" īnvinsului de la table? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Şiiit!!! Ma duc sa trag doua fumuri in bucatarie ca ma simt in sevraj si le dau kaput la manelisti la intoarcere.
Maąt... interviu īn exclusivitate despre "pedeapsa" īnvinsului de la table? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) A dus gunoiul 3 zile la rind. (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) |
|
|
![]()
|
|
Si ma mai uit la Schimbul trei sambata 2 ore si duminica 3. (IMG:style_emoticons/default/debile.gif) Ca in timpul saptamanii e noaptea la 1.
Buna pedeapsa, dar in locul tau il puneam sa calce. (IMG:style_emoticons/default/thumbsup.gif) This post has been edited by bookaholic: Aug 4 2009, 08:04 PM |
|
|
![]()
|
|
Si imi dau doua picioare in fund(pentru incurajare),e reclama la pro,ca sa chilaresc niste ficatei de pui!
Revenim imediat! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 191 Joined: 25-April 09 From: Bacău Member No.: 6,346 ![]() |
Lasă că e bine book... ţin minte că a călcat strāmb ultima dată cānd a avut drept task acel lucru... Poate īnvaţă din greşeli (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 01:26 AM |
|