![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
A inceput sa bata vintul aici . Am iesit in balcon si mi-o intrat praf in ochi in 3 secunde. Am inchis geamurile. Ptiu, am praf si in gura! Cîh!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
A venit si ploaia !
Si cred ca in curand o sa zic" si gata a plecat"! Rau cu zapuseala asta. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Fete guralive ce sunteti voi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Fany si Phili (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Chiar ma intrebam la o vreme pe unde mai sunteti si ce mai faceti (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Eu astept sa termine masina de spalat, sa pot intinde rufele. Pana atunci m-am gandit sa stau la barfa cu voi ca si asa mi se inchide doar un ochi (ati mai pomenit asa ceva?) pe cand celalalt e vioi nevoie mare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Teo, e ca in povesti. Un ochi ride si-altul plinge. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
M-am uitat la un film cu Vin Diesel. Mmmm, o sa visez frumos la noapte. Voi ati auzit vreodata voce mai misto la un actor? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Neata!
Multumesc pt primire fetelor! Ptii, ce bine e afara ca nu mai e soare! As vrea sa mai ploua (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) This post has been edited by Philia: Aug 5 2009, 07:39 AM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Buna dimineata!
Philia ce bine ca la voi nu e soare,pe aici tot cald este! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Pe aici o innorat, e racoare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mi-e somn de mor (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif) Abia astept weekendul.
|
|
|
![]()
|
|
Buna dimineata! Da, azi nu o sa ne topim, au zis ca o sa fie respirabil!
Miercuri, Aug 5 Max: 23˚ C Min: 17˚ C Ceata Rasarit: 6:16 AM Vant: NW 14 km/h Umiditate: 86% Precip: 80% |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Neata!
Multumim pt sfaturi in ceea ce priveste problema de sanatate a prietenului...am incercat sa-i spun ca va fi bine, nu ai cum sa crezi, nici eu nu cred, nici el, mai ales ca e medic si stie despre ce e vorba...e nasol cand te suna beat si-ti spune ca nu mai are mult de trait, ca ar mai avea multe de facut in viata asta....pur si simplu iti vine sa (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ma sensibilizeaza foarte tare problema lui, probabil mai tare decat pe el pentru ca per ansamblu e puternic, se comporta ca un om normal, lucreaza, ceea ce ma bucura, deocamdata e bine... Si pe aici a plouat, e racoreanu`, in sfarsit.... Am vazut aseara Blade Runner, un film din `82 cu Harisson Ford...tare filmu` pt `82, cu efecte speciale, actiunea era in 2019, cu masini zburatoare,un fel de "clone"umane, na, numai americanii puteau sa se gandeasca la astfel de idei in `82, noi in nici un caz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 04:50 AM |
|