![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Oana, imi pare rau pentru ca suferi, dar poate tot raul e spre bine.
Szi, eu daca nu am mai dat de multicel pe aici nu stiam vestea asta. Sunt un pic socata... dar, eu cred ca decat stresata, suparata, neinteleasa, intr-un cuplu, mai bine singura si linistita. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Maat, ai dreptate! E trist si pentru mine si pentru copiii mei. Laurica deja intreaba unde e tatal ei. Szi, imi pare si mie rau ca treci prin situatia asta. Va multumesc ca imi sunteti alaturi.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Hola, gagici ! Ce mai faceeeeeti ? Long time no see....
Eu de-abia ce m-am intors de la mare, am petrecut o saptamana de vis la Vama Veche, e prima oara cand merg. Am fost doar fete, distractie la maximum, ca-n tineretile mele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) M-a cucerit Vama, voi merge cu siguranta din nou. In rest, toate bune si nu prea, inainte de-a pleca am fost diagnosticata cu hipotiroidie, asa ca tre' sa iau cate o pastiluta aproape zilnic de-acum inainte, pan-oi crapa. Foarte enervant pentru un geaman ca mine, da' daca-i musai.... Deci Diana, ne luam de mana cu tiroida. Oana, imi pare rau sa aud asemenea vesti. Stiam ca ai avut probleme si in trecut cu sotul, dar oarecum speram ca ai trecut peste ele fara sa ajungeti la separare. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Valeu, sa fii atenta! Hipo se transforma in hiper si hiper in hipo... Imi pare rau de asa vesti!
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Acum am venit din oras. E un trafic infernal...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Am fost acasa, am papat si am dormit 40 de min. Nu am mai dormit la pranz de cand eram mica! Este absolut extraordinar (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Dap, in plus dupa aia te simti ca noua!
Azi se maninca peste. O sa ma duc sa vad si eu ce "pescuiesc" prin magazine. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 191 Joined: 25-April 09 From: Bacău Member No.: 6,346 ![]() |
Bună ziua fetelor,
Tocmai am venit de la serviciu unde ne-a ţinut manager-ul īntr-o şedinţă de 3 ore (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Afară plouă şi am venit fleaşcă.. pānă şi boxerii sunt foarte uzi... mă duc să mă schimb că nu se mai poate (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ce furtuna!! Imi strica toate planurile! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Rezolvat cu cardul! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st August 2025 - 11:35 AM |
|