![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
La noi a dat soarele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am ajuns acasa si ascult muzica, ma simt bine.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Iar mi-au refuzat clientii la plata la Bancpost. S-au dus oamenii cu banii si timpitii aia nu au vrut sa ii ia banii. A 8 a oara in ultimele 2 luni in conditiile in care toata lumea plinge dupa bani.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Maat, eu zic sa schimbi banca. Asa nu se mai poate (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Buna seara!
Dau si eu pe aici dupa 2 zile de plimbare prin tara. Oana imi pare rau de situatie,dar ma bucur ca ai avut puterea sa faci lucrul acesta,si macar virtual ai sprijinul meu! Cam atat ,stau cu un Jack cu gheata in fata , asta ca si avanpremiera pt maine cand sotul meu schimba prefixul. Szi ,multumesc pentru urare ! |
|
|
![]()
|
|
Tiana, la multi ani, sa iti traiasca! (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif)
Eu lenevesc si plac planuri de curatenie si gatit pentru acest weekend. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu am ajuns acasa pe la 6 si ceva, am facut dus si m-am bagat in pat cu o carte. In 15 minute eram deja in bratele lui Morfeu. M-am trezit pe la 10 far adouazeci,m tocmai bine cit sa ajung la colt sa iau apa si suc.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Afara e racoare si bine, in casa in schimb mori de cald...
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Buna dmineata!
La multi ani sotului tau, tiana. (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna dimineata spun si eu! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Neata fetelor!
Multumesc ,book! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 10:33 AM |
|