![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Maat, ce harnicuta ai fost (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu m-am trezit la 2 si am gatit ceva. Acum sunt cu o masca de ulei de ricin si masline in cap. Maine fac si eu curat.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 191 Joined: 25-April 09 From: Bacău Member No.: 6,346 ![]() |
Eh.. mesaje... toată noaptea cu cineva drăguţ (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Frumos mod de a-ti petrece noaptea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Buna.
Eu cam intr-o saptamana plec la mare, asa ca ma apucai sa vad ce-mi mai trebuie sa cumpar. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Asadar: una bucata costum de baie, crema de plaja si inca niste prostii... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eh.. mesaje... toată noaptea cu cineva drăguţ (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cu respectivul de care erai putin dezamagita? (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Misto, Book! Sa pui poze cu noile cumparaturi! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Unde mergeti? Eu acum am aterizat acasa, foarte devreme pt sambata mea seara...si nu mi-e somn deloc. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 191 Joined: 25-April 09 From: Bacău Member No.: 6,346 ![]() |
@ Cindy: Nu... altcinevala care înainte nici nu îmi întorceam privirea către el. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
@ Sczimcsi: Da.. frumos, şi cam solicitant totodată. M-a pus pe jar (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Neata. In Grecia ma duc, in insula Corfu.
|
|
|
![]()
|
|
Ce frumos! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Sa faceti poze multe!
|
|
|
![]()
|
|
Am mai fost acum doi ani dar nu chiar in acelasi loc si am facut vreo 500 de poze!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 06:25 AM |
|