![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Sunt rupta de somn, da sa mor daca ma plang! The muza is back (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Albi, deci sa intelegem ca impacarea a decurs bine? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pink, saracul tata a confundat ceaiurile si si-a facut din al maica-mii de crusin! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Atat i-a trebuit! Tata e pe un stil sanatos, face si sport, compensatie pentru marele stres de la serviciu. La mine functioneaza cerealele si un obicei nesanatos, pe care nu il mai spun. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Impacarea?? OOO daa (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cred ca am facut un accident vascular aseara, am gura strimba si imi arde jumatae de cap. Vad dublu si ametesc. Iau o pauza. Nu vreau sa mor pentru forumul asta si pentru nici una dintre ele.
O sa dea ok ul pentru noii useri cienva de la mine. Inchid si telefonul, trebuie sa am liniste. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Mor de cald!!
Pink ,ai fost la doctor ? La naiba ,am inceput sa scriu acum zece minute ,si acum termin . |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Vai de mine Dianaaaaa !!!
Linisteste-te, nu merita....Doamne, du-te la neurolog, sa-ti faca un CT ceva...nu sta asa... Daca ai nevoie de ajutor, de ceva, da un semn.. Multa sanatate ! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Di, multa sanatate!
Eu in cazul asta ma rog sa te fi tras curentul (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Fa-te bine! |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Nu am fost la doctor ca mi-au trecut starile de ameteala si slabiciune.
Diana, ai grija de tine! Bebe, cred ca e si psihic. Sunt foarte stresata. |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Diana, cred ca e o idee buna sa te linistesti, sa iei o pauza si sa te duci la doctor.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Diana,sanatate !
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
O sa isi revina in mod sigur! Suntem toate cu gandurile pozitive alaturi de ea! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 01:33 PM |
|