![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Te asteptam cu un topic pe tema asta cand te intorci (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Imi cad ochii in gura. Nu stiu de ce, am probleme cu somnul de vreo citeva zile.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Buna ziua,ups ,era sa zic buna dimineata!
Nu se vede,dar vorbesc in soapta..de ce?Cred ca ma doare capul,o fi de la (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) ,poate, asa ca ma simt cam (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) . O duminica frumoasa in continuare. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sylvia, cum te mai simti? Cum ai depistat hipotiroidia?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Sa intelegem ca v-ati facut de cap, Tiana? (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) Foarte bine!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Buna seara!
Ma bag putin in discutie doar pt a sugera ceva pt dereglarile de somn care pe mine m-a ajutat: melatonina. Este o substanta pe care corpul nostru o produce in mod natural si care din diverse motive de inaintare in varsta (nu imbatranire, problemele pot aparea si la 20 de ani), stres si alte minuni (sanatate defectuoasa) poate scadea astfel aparand dereglarile de somn. Se poate lua pe termen nelimitat, nu are efecte secundare sau contraindicatii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . A, se ia cu o ora inainte de culcare. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Sunt mahmura rau. Am sarit calul aseara si acum sunt terminata. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Neata!
Szi,te-ai petrecut aseara? |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna dimineata!
Montignacelor, am dat-o rau in bara dimineata cu un sendvis cu somon afumat, rosii si castraveti? Painea facuta de mine din faina de grau negru de la plafar. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) |
|
|
![]()
|
|
Mai rau ca mine n-ai dat-o in bara ca eu am baut alcool aseara (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Imi vine sa-mi trag palme.
Personal, cred ca nu e gresit ce ai mancat, ca somonul are grasimi bune. Totusi, e bine sa nu exagerezi cu acest tip de meniu, pentru ca desi sunt bune, are foarte multe grasimi. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 06:47 AM |
|