![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Da, stiu. Mi-era pofta. Offf... Si am citit in cartea lui Monti de tipul asta de conbinatie. Nu mai pap asa prea curand.
Eu cu painea am o nedumerire. Am impresia ca astia nu respecta reteta la faina mereu. Data trecuta cu acelasi tip de faina, acelasi ambalaj, acelasi plafar am iesit painea neagra neagra, acum e mai alba. Ori sunt eu nebuna si nu mai stiu ce faina am pus in painea de data trecuta ori astia sunt neseriosi! |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Nu-i nimic, Pink, pare conform (si bun (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). Doar cu faina neagra nu stiu exact cum e.
Asa, Szi, ai petrecut aseara? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Nu am petrecut, au venit doua prietene pe la mine si ne-am intins la o barfa mica. Si la bere... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eh, daca ai dat-o in bara o data pe luna nu cred ca se pune. Plus ca in cartile lui Monti nu am vazut chiar atata strictete. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 10-August 09 Member No.: 6,968 ![]() |
buna, sunt noua pe forum
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Buna ziua. Nu am mai apucat sa citesc multe pe aici, va multumesc pentru intelegere si sprijinul moral oferit. Eu sunt la pamant cu moralul dar incerc sa nu ma arat celor din jur. Nu imi vine nici sa mananc. Am primit totusi cateva vesti bune. Mama mea ma sustine si moral si financiar. Voi merge la facultate, iar in toamna mi-a promis ca imi cumpara o masina sa-mi pot duce copiii la cresa. Astazi vine si fratele meu din Spania, pe care nu l-am vazut de doi ani, asa ca va locui cu mine pana cand isi construieste casa lui. Sora mea mi-a promis o excursie la munte peste 2 saptamani si o prietena buna s-a oferit sa stea cu copiii. Cert este ca va rasari soarele si la mine! Va doresc o zi frumoasa.
|
|
|
![]()
|
|
Buna, Dorina! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Bine ai venit la noi! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Oana, ma bucur pentru tine!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Oana ma bucur mult ca esti mai bine putin! E mare lucru sa ai sustinerea familiei si a prietenilor cand treci prin momente asa de grele.
Ai primit mesajul meu? Pupici si numai bine iti doresc! Doamne-ajuta sa treci peste toate repede! |
|
|
![]()
|
|
Acum am vazut ce ai scris, Oana. Fii tare! O sa treci peste acest impas!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 10:39 AM |
|