![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Oana, soparele rasare deja pe strada ta! (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)
Noua ne-au taiat apa! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Craiova: Restricţii īn furnizarea apei potabile Alimentarea cu apă potabilă va fi restricţionată īn perioada 10 - 11 august, īntre orele 13.00 - 17.00 şi 23.00 - 5.00 şi īn perioada 11 - 12 august, īntre orele 11.00 - 17.00 şi 23.00 - 5.00, īn următoarele cartiere: Lăpuş-Argeş, Lăpuş, Bariera Vālcii, Brazda lui Novac, Calea Bucureşti, Rovine, Centru, Corniţoiu, Craioviţa Nouă, George Enescu. Nu vor fi afectaţi locuitorii din cartierele: Brestei, Catargiu, 1 Mai, Romaneşti, Calea Severinului, Valea Roşie, Făcăi. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Bai, am prajit crevetii cam 5 minute asa, i-am tot invartit. Apoi am vazut ca au niste vinisoare negre. Se mananca sau se desfac ca aia mari si se curata? Astia ai mei sunt decorticati si curatati si mici. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Maat, urata treaba asta cu apa. Daca iti mai taie si curentul...poti sa te muti! Am glumit, sa-ti treaca de supare. De pe telefonul meu gasesc greu zambaretii, asa ca va anunt eu cand fac o gluma. Zilele astea imi trag net in casa si vom discuta si pe alte subiecte. Tatal meu a facut rata si a cumparat un calculator, sa-mi mai treaca supararea. A zis ca macar cu atat sa ma ajute si el. Concluzia e ca dracul e gri, nu negru.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Oana, ma bucur mult sa aud vesti bune din partea ta. Sa fi tare, o sa vezi ca va fi totul bine.
Eu pana la urma m-am invoit si am ajuns acasa pe la 1. Am dormit pana acum. Am vomitat toata dimineata. Am facut o criza de fiere pana la urma. Abia acum am reusit sa mananc ceva. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Szi, de obicei ai probleme cu fierea ,sau e dupa distractia de aseara?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Pana acum n-am mai avut probleme cu fierea. Cred ca dupa distractia de aseara. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Poate nu a fost proaspata berea,si al meu domn a facut o criza de fiere acum cativa ani tot din cauza berii.
Nu o sa credeti,dar mai devreme vanam tantarii cu aspiratorul !Mama lor de tantari,doua aparate am in sufragerie si ei tot dansau,pana am scos aparatul si (IMG:style_emoticons/default/sniper.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Buna seara.
Pink, ti-au placut crevetii? Daca sunt decorticati (si nu au nici coada) se mananca cu totul. Daca sunt roz inseamna ca sunt prefierti, de aceea nu trebuie gatiti prea mult ca se intaresc. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Maat, anul asta parca si-au batut joc de noi, noi nu avem probleme cu apa, in schimb curentul se ia intr-o veselie. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Oana, ai noroc sa ai oameni care te ajuta si te sustin in jurul tau. Tiana, nu ar fi mai simplu cu niste pastile impotriva tantarilor? (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Merci, Book.
O sa-i pap maine. Sper sa mai fie buni daca i-am bagat in frigider deja prajiti. |
|
|
![]()
|
|
Book,aveam doua aparate cu cate o pastila in fiecare,dar i-am linistit pana la urma!
Am stat pana acum sa dezinstalez si sa instalez din nou IE ,mess-ul ,si tot degeaba ,cred ca duc laptopul la doctor,ufff! This post has been edited by tiana: Aug 11 2009, 12:05 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 03:49 PM |
|