![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Blasfemie, Book!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Pink, si eu. Ne jucam in fata blocului de-alea Sailor Moon& co creaza-ma (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Mi-e tare somn (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif) Cred ca sufar de depresie post-concediu, altfel nu-mi explic ce e cu mine.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Neata!
La noi ploua de rupe, ne-au oprit astia apa de la ora 8 la ora 21 (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) si imi pica ochii-n gura de somn (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) In rest, toate bune. Nu v-am stresat de mult cu soacra-mea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cica s-a facut fata buna si intelegatoare si harnica si ... o laud, ce mai! Daca merita (IMG:style_emoticons/default/322.gif) . Face mancare, curatenie, scoate copilul afara, nu se mai uita la telenovele, zici ca e alta persoana (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Prin urmare, am renuntat la AMR. Acum problema e ca ma voi obisnui cu toate astea si-mi va fi greu cand va pleca (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Teo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ti-am zis eu ca va fi bine! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Da (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Inteleapta mai esti (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Pe mine m-a apucat de poale melancolia si ascult muzica (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Am redescoperit niste melodii de ma ung la inima (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Si ce m-am gandit eu, ia sa scot de la naftalina niscaiva topicuri prafuite de la sectiunea MUZICA (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Asa ca mi-am suflecat manecile si m-am pus pe treaba (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Va astept si pe acolo! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
`Neata!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Buna dimineata la toata lumea!
Teo ,ma bucur pentru tine,e neplacut sa locuiesti cu cineva in casa si sa nu te poti intelege. Am trecut prin asa ceva. |
|
|
![]()
|
|
Ehe, Tiana, anul trecut a fost vai de zilele mele (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Eu zic asa: sa-i tina Dumnezeu naravul, ca mult bine mi-ar face (IMG:style_emoticons/default/322.gif) In alta ordine de idei, nu ma pot duce la baie pentru ca nu curge apa (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) si fac pe mine (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Ce ma faaaaaaaaaaaaaac? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Te duci la baie, aia faci. Asta e.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Da, daca te tii poti face o infectie la vezica.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 12:27 AM |
|