![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Cine doarme? Eu? Nu recunosc nimic! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Eu abia acum am iesit din priza. Am fost la 2.20 toata ziua (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Insa ma simt bine, mi-era dor de agitatie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu vAd dublu. M-am dus sa dorm. Evident a trebuit sa sune telefonul. Apoi, tot evident, au trebuit sa urle plodurile. Da` niste urlete de zici ca le taie gitul careva!!! Fratilor, noi nu urlam cind eram copii. Ne jucam fara sa spargem tmpanele vecinilor iar daca facea vreunu` dintre noi vreo nazbitiie era strins acasa in regim de stejar extrema urgenta de catre parinti cu suturi in fund si nu misca nimeni in front!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Maat, sa vezi cand am fost la mare! Erau copii in fiecare camera de pe langa noi. Si bineinteles ca urlau cand ti-era lumea mai draga. Si cand terminau ei (pe la 10 seara), incepeau discotecile. Abia asteptam sa ma intorc, sa pot sa dorm si eu putin. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) O fi semn ca imbatranesc? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu, nu imbatrinesti, e doar un alt semn ca lumea e din ce in ce mai nesimtita. Si pe vremea cind eram copil erau si altii ca mine la mare, dar nu existau urlete in halul asta de vite injunghiate ca ne-am fi luat-o pe loc.
Daca mai aud si dupa ora 9 urletele , urlu si io la ei : care nu isi aduna plodurile o sa fie luati la intrebari. Am promis ca le pun politia si protectia copilului pe cap. Sa le explice lor de ce copiii se dau pe tobogan si in leagane la 12 noaptea cind nu e nici o lumina in jur. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Buna seara. Mama mia! Cum e posibil sa "existe" copii la 12 noaptea in parc? Maat, faci un bine copiilor daca ii scutura pe parintii lor cei de la protectia copilului! Eu am dat testul psihologic pentru scoala de soferi si l-am luat cu succes. Testul ala cu simularea pe calculator a fost super si cica am instincte de profesionista. Am viteza de reactie maxima si sunt o persoana echilibrata emotional. Psihologa mi-a zis ca am tot dreptul sa ma laud la toata lumea, asa ca am venit si pe la voi. "Lauda-ma gura, ca ti-oi da salata de rosii cu cascaval", ca mie aia imi place. Am spart 800 ronisori intr-o singura zi, dar macar am platit o rata la scoala si am facut analizele. Testul ala psihologic mi-a mai dat incredere in mine si mi-a ridicat moralul. Va pup si va urez o seara frumoasa!
|
|
|
![]()
|
|
Bravo, Oana, tine-o tot asa, numai cu vesti bune!:kiss:
Nu e parc, draga mea, e un loc de joaca vai de muma lui, printre blocuri, fara destula lumina si plin de hirtoape si gunoaie ca orice inghit aia mici e ambalat intotdeauna in ceva iar ambalajul nu ajunge niciodata in cosul ala de gunoi de acolo. Noooooo, n-ai sa vezi. Si-acum sint copii acolo si urla incintati in timp ce mamicile/bunicile stau la suete pe scaunelele de pici puse de primarie si nici nu ii baga in seama... Iar nebunia e cu toboganul, toti pustii vor sa se dea pe el. Daca se poate simultan. Ce daca isi scot ochii ca nu vad nimic! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Buna seara doamnelor!
Oana ,felicitari! |
|
|
![]()
|
|
Buna seara, Tiana. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Da` eu nu-s o doamna. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Esti tu draguta!
Ma duc sa bag o tigara. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Ha,ha n-as baga mana in foc pentru asta Maat.
Bag si eu o tigara O seara placuta in continuare ,tre sa cedez locul la calculator,si sa ma duc la laptopul meu care nu vrea pe elady (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 08:22 AM |
|