![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Toate suntem alaturi de tine, Diana!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Buna dimineata!
Din nou zapuseala pe aici pe la noi! Am facut un dus ,dar deja pot sa mai fac din nou! Singura consolare e ca azi umblu mult cu masina ,si merge A.C.(era bun climatronic) dar asta e! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata!
Daca mai prind inca o saptamana ca asta, o sa-mi iau campii! Sunt obosita rupta, visez numai legat de munca, si o sa cedez nervos (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Da in rest is bine (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) O zi buna fietilor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna dimineata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Pink ce poza sexi ,dar cam tarziu ne-am trezit !
Albi ,de ce ai cosmaruri?Eu pateam asa undeva prin 96 cand am inceput sa lucrez in vanzari ,si radea sotul de mine ca ma certam cu clienti in somn (din cauza platilor binenteles) dar mi-a trecut ! |
|
|
![]()
|
|
Da, cam tarziu! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Diana, ai grija de tine! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Era sa zic buna dimineata...acum am vazut cat e ceasul. De la o vreme parca zboara timpul, de dimineata ma invart cu treaba non stop. Abia astept sa se faca 5-6 sa ies cu piciul pe traseu, asta este singura mea relaxare. Si stam ca golanii pana tarziu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mor de cald azi...sunt la doi pasi de mare si nu pot merge (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) . A doua vara fara plaja, sunt alba branza! Tiana, mie-mi place mai mult AC-ul decat climatronicul. Climatronicul baga aer foarte tare la inceput pana ajunge la temperatura setata. Mi-ar fi fost greu cu copilul in masina cu climatronic. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eu sunt foarte nervoasa ca nu am apa!! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Althe, si eu tot alba branza dar nici nu imi propun sa ma bronzez...Pe langa efectele nesanatoase, ca nah nu exista bronz sanatos, cand vad toata lumea aramie, aurie sau tuciurie, ma simt mai speciala asa alba! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar nu poti merge cu David la plaja deloc? Ai mei m-au dus de foarte mica... This post has been edited by Cindy: Jul 16 2009, 01:18 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Mergem dar doar in weekend dupa 5 dupa amiaza, iti dai seama cat ma brozez. De fapt am mers o singura data. Sper sa nu ratam weekend-ul asta. Singura nu pot merge cu david, avem un intreg arsenal dupa noi, inclusiv o piscinica misto. pun poza un pic mai tarziu cu David in piscina lui, acum papam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Pink, vreau si io chiloti din aia (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 06:39 PM |
|