![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Saru` mina, Book. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
La multi ani si din partea mea!! Sa ne ramaneti frumoase, destepte si vivace!! (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Eu trebuie sa imi fac bagajele sa plec cateva zile la ai mei acasa. Am un chef exceptional de bagaje! (IMG:style_emoticons/default/omg.gif) Book, vrem sa iti admiram unghiile! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Apropo, mi-am luat o solutie intaritoare pentru unghii si pentru aproape prima oara in viata nu mi se mai exfoliaza, par puternice. Au crescut si mai lungi (nu foarte) si mi-e greu sa tasteeez! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Buna ziua si La multi ani ! Sunt sigura ca astazi sarbatoreste lumea fain de tot, in special Maat (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif)
Ma duc la padure cu nanul si nana baietilor. Astazi va fi o zi frumoasa. Luni ma mut in chirie singura intr-o garsoniera platita de mama si-mi dau copiii la cresa (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Bravo Oana!
Vezi cum se aseaza de frumos lucrurile la tine?! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
wow Oana...ai facut niste pasi foarte importanti!! Mult noroc iti dorim! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bravo, Oana. Maica Precista face minuni, vezi? (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Bon jour!
Noi suntem la Nice! e absolut fenomenal! Am reusit sa gasim un adaptor pentru priza si am intrat oleaca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Is prajita toata, dar nu-mi pare rau nici daca mi se schimba un rand de piele! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) La multi ani Diana! Sa fii fericita si sa ai parte de tot ce iti doresti! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Oana, ma bucur ca se aseaza lucrurile la tine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) O zi buna va doresc, eu nu stiu cand mai reusesc sa intru |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Felicitari Oana, tine-o tot asa.
Albinuta se distreaza frumos, dar o ajung eu din urma. Cindy, la maini am un french simplu pe rotund, iar la picioare... poate pun o poza mai tarziu. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) This post has been edited by bookaholic: Aug 15 2009, 05:40 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Salutare fetelor! Abia acum 5 minute am intrat pe usa. Dupa cum ma asteptam, sunt foarte obosita. Si am o gramada de peripetii de povestit, dar nu azi, ca nu ma simt in stare (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Dianei si tuturor Mariilor, la multi ani cu sanatate, multa iubire si multe bucurii le doresc (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) Oana, ma bucur ca au inceput sa se aranjeze lucrurile la tine! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Scuzati-ma ca vin cu felicitari tarzii. Am avut de recuperat la capitolul odihna, asa ca am dormit aproape toata ziua. Intre partidele de somn, am facut putina curatenie prin casa si cumparaturi. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
La multi ani, Diana si Bebe! Sa va protejeze mereu Sfanta Fecioara! (IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/flowers-1.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 06:36 PM |
|