![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Multumim, Fanny! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sa te aibe si pe tine si pe ai tai in grija! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/kissing28.gif) Diana!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Buna seara!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) M-am distrat si copiii mei au jucat fotbal cu nanul lor, iar eu sunt foarte linistita sufleteste.
Va multumesc pentru vorbele voastre frumoase. Cel mai frumos lucru care mi se intampla e ca din toamna voi fi studenta la psihologie si visul meu se va implini. Va doresc o seara frumoasa. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buna dimineata! (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif) Am dormit de ieri de la ora 20:40 pina astazi dimineata la 7:45... 11 ore de somn!
Se pare ca eu sint cea mai matinala. Ma duc sa bag o cafea si sa imi fac curaj sa o tai la piata! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Buna dimineata!
Oana, Doamne-ajuta, ce bine ca se aseaza lucrurile si la tine! Fanny multumesc (IMG:style_emoticons/default/kissing24.gif) |
|
|
![]()
|
|
La multi ai, Bebica. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ieri nu ai intrat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. La apartamentul vecin e o nunta. De azi-mineata e un dute-vino si e galagie (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Buna dimineata. Eu am dormit 12 ore si tot nu ma simt odihnita. Mi-a fost rau aseara de la niste mici.
Nu am cafea in casa si cred ca ma duc la o plimbare si savurez si o cafeluta. O duminica frumoasa tuturor. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
La multi ai, Bebica. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ieri nu ai intrat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am intrat, am intrat, am urat si eu la multi ani. (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif) (IMG:style_emoticons/default/balon.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Haideti sa va povestesc pe scurt cum a fost la Brasov.
Am plecat dimineata la 6.30, trebuia sa ne intalnim cu ceilalti parteneri de drum la iesirea din oras. Eram trei masini, eu si colega mea intr-una a firmei, un coleg cu sotia in masina personala si cei care ne-au invitat la evenimentul lor, furnizorii nostri, doi baieti in cea de-a treia masina. Ne intalnim noi la locul stabilit, fac cunostinta cu cel de-al doilea furnizor (ca nu-l stiam decat pe cel care e agentul nostru) si raman blocata: era nasul verisorului lui ex-Mr Szi! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Cand l-am vazut mi s-a taiat pofta de viata, dar am avut un mare noroc. Nu ma mai vazuse de vreo trei ani si nu m-a recunoscut (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ba mai mult, s-a dat la mine pe parcusul serii. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Desi avea o nevasta si un copil acasa. Am ajuns la Brasov, ne-am dus in camera nasului si ne-am schimbat cu totii. Nu ne-am rezervat si noi camera, ca am zis sa vedem cum decurg lucrurile, poate nu ne simtim bine si ne intoarcem in aceeasi zi. Am ajuns la petrecere, era la marginea Brasovului, langa Ghimbav sediul firmei, a fost un cort mare montat in curte, o scena montata acolo, mese rotunde de 10 persoane, arata foarte bine. Pe jos, gazon. Nici gand sa poti dansa pe tocuri acolo, ca erau gropi si smocuri de iarba, radacini iesite... Chiar a zis cineva de la masa ca pe gazonul asta, toti par beti. Merge omul si din cand in cand il vezi ca se impiedica (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am bagat bilete la tombola organizata de ei, erai trei cazane pentru incalzire puse in joc. Locul 1 avea cel mai smecher cazan, locul doi, mai putin smecher si tot asa. La un moment dat, dupa ce aveam la bord o bere si un campari orange, ne suna de la firma, ca au nevoie de masina a doua zi dimineata la prima ora. Au urmat doua ore de injuraturi, apa plata si mancat masiv ca sa scoatem alcoolul din noi, pentru ca dupa aia sa ne suna si sa ne spuna ca nu mai e nevoie sa ne intoarcem, ca au gasit alta masina. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Ne-am enervat iar ca am stat pe sec atata timp, apoi ne-am revenit si am dat iar cu bere. Pe urma s-au strigat premiile. S-au strigat locuriule trei, doi...Eu i-am zis colegei mele ca nu am castigat nimic niciodata nemuncit, nici macar la loz in plic. Si se strigha premiul cel mare. Si mi-a urlat prezentatorul numele in microfon. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Castigasem!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu ma intrebati cum am ajuns pe scena si ce am facut acolo, ca eram prea socata sa mi-aduc aminte. Am castigat un cazan care face cca 7000 ron. O sa-l vand insa, ca nu amc e face cu el. Apoi au cantat trupa Conexiuni si Timpuri noi. A plouat cu galeata, s-a dansat in ploaie, s-a dansat descult, a fost super misto. Am plecat pe la 11 noaptea de acolo, eram si noi doua si cei doi furnzirori beti manga. Si nasul s-a urcat la volan. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) La volanul masinii noastre. A fost inconstienta totala din partea tuturor, el abia vedea drumul, ne-am ratacit pe munte in sus, pe niste stradute inguste cat masina, si erau niste pante atat de abrupte ca erau de urcat cu jeep-ul nu cu cielo al nostru batran si scartaind din toate incheieturile. Am ramas socata. Cand intr-un final am ajuns la hotel, ne-am cazat si noi, am primit cea mai buna camera din hotel, gratie patronului care se pare ca ne-a placut si la pret preferential (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu nu am mai vrut sa ies nicaieri dupa faza cu condusul. Mi se taiase de tot. Au tras de mine toti trei o ora, dar in final m-au lasat in pace. Nasul a plecat foartte suparat, probabil avea planuri mari cu mine in seara aia. A doua zi la micul dejuns am servit somon fume si branza cu mucegai si alte chestii din astea fine. Super tare hotelul! La intoarcere am mai condus si eu, dar cred ca nu imi revenisem din seara prcedenta, nu ma simteam in apele mele, nu simteam masina, asa ca mai mult a condus colega. Dupa ce l-am atins pe unul in parcare si mi s-a oprit masina in rampa pe un drujm circulat, in mijlocul unui targ de S'ta Marie, mi s-a taiat de tot condusul. O alta fza haioasa a fost la check-out, am dat peste o receptionera aiurita care a gresit factura de doua ori, am zis ca platim cu cardul si ne-a taiat chitanta, si alte alea. Eu eram mahmura si ea aiurita, deci va dati seama ce ne-am inteles. Cam atat! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th August 2025 - 02:25 PM |
|