![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ce de peripetii, Szi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
De-ar sti ex Mr.Szi ce pus pe fapte mari era nasul verisorului sau... Ah si sa intelegem ca esti mai bogata cu aprox. 7000 ron? (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Da, sunt mai bogata cu suma asta, dar tinand cont ca trebuie sa vad cazanul ca sa iau banii, deocamdata ii am doar pe hartie. Nu vrei sa cumparati un cazan? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Da, exact ce imi lipsea in casa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ce fel de cazan este de costa 7000 ron? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Probabil de arama. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Cazan de 24 de kw, in condensatie.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Buna amiaza fetelor!
Szi -ai avut parte de distratie ,nu gluma ,si te-ai mai ales si cu un cadou ,sa ai noroc de client urgent la el! Eu acum vin de la strand ,unde am stat 2 ore intinsa la soare ca soparla . |
|
|
![]()
|
|
Ce frumos, Ti. Mi-as dori si eu sa mai merg la plaja, dar nu cred ca mai prind anul asta.
Eu sunt ingrijorata, azi am descoperit ca am un nodul mare si dureros la subrat. Ma durea de cateva zile dar abia azi am pipait sa vad ce si cum (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Poate m-am lovit, ar trebui sa merg la un control. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Szi,ai grija ,si sigur trebuie sa ajungi la control!
Cat priveste plaja ,tu ai fost la mare,eu nu ,dar mai prindem noi mai vreo 2 sfarsituri de saptamana bune de plaja,sau nu (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Buna seara fetelor.
Szi, felicitari pentru cazanul cel mai smecher proaspat castigat!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ce se face cu el? Se pare ca te-ai distrat pe cinste. In legatua cu nodulul fugi la doctor cat mai repede. Poate sa fie ceva minor dar trebuie sa scapi cat mai repede de grija. Eu maine dimineata plec asa ca am intrat sa va salut si sa va urez o saptamana frumoasa. Azi am avut o gramada de lucruri de facut, oameni de vazut (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si inca n-am terminat (cu lucrurile). Va pup. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Szi... (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) ai grija de tine!
Vacanta placuta, Book! Drum bun ! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 01:38 PM |
|