![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Stai linistita Teo, ca la mine s-au intarziat salariile o saptamana deja. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Si nici nu se stie cand le luam.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Peste tot e la fel. Intirzieri si de doua, trei luni la platile care trebuiau incasate de cind haul si piraul...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Maat, ai fost la doctor?
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Salutare! Am de modificat niste machete si de paginat niste proiecte. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Sunt cam varza.
|
|
|
![]()
|
|
Nici eu nu ma laud. Ma simt de parca sunt manga (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Am ajuns la concluzia ca sunt depresiva.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Oooo, daaa! Toata lumea e depresiva in ultima vreme. Eu plang inexplicabil, spre exemplu.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Helaaaauuu!!! Nu, n-am mai ajuns. M-am simtit atit de obosita ca m-am teleportat direct acasa.
Pe mine ma doare capul. De-mi trazneste. Am mincat niste pastrama de pui facuta in casa (mi-am zis sa va pun si voua reteta "complicata" hihihi! ) si mi s-a facut somn. Insa nu pot sa dorm ca nu mi-am luat pastilele... |
|
|
![]()
|
|
Da' io ma gandeam sa mai spunem si lucruri vesele, bre! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Stateam eu asa si meditam mai devreme ca toata lumea din jurul meu se plange, inclusiv eu. Si m-am cam saturat de: "eu n-am, tu n-a, ce bine ca n-avem amandoi..." (n-o luati ca atare).
Astazi am primit o carte cadou cu Secretele Bunicii si acolo scrie tooot felul de retete de facut diverse, de la creme si balsam de buze naturale pana la crema de ghete si trucuri de scos pete. Foarte misto. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) O sa va scriu si voua pe la rubricile cu pricina din ea. |
|
|
![]()
|
|
Sa ne scrii. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mi-ai adus aminte de 100 de minute pentru frumusete. Tiii, ce-o mai bibileam in adolescenta....
Nu ma mai pling. Deloc. Eu doar va informez. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Mi s-a deformat fata (aka moaca), oi fi intrat in anul mortii... da` tot frumoasa mi-s! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
Si eu m-am ingrasat 1 kil dar tot relativ slaba ma simt! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 07:50 AM |
|