![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Buna seara,io pe ici pe colo,ma uitam prin toapice ,mai citeam ,mai ascult ce zice tv-ul(ca de uitat nu ma uit).
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Sa stii, Maat, ca o sa ma duc la doctor. Nu mai pot continua in starea asta de perpetua oboseala/moleseala. Poate sunt anemica sau ceva... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) desi eu chiar manaanc.
QUOTE Bai, deci am ras de pe la 5 pana acum in continuu. A venit un amic de familie, actor (de comedie) de meserie, apare si pe la tv. Mori de ras cu el. Ma doare burta de atata ras. Trebuie sa ma laud ca asa imi spun si mie unii prieteni. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ba chiar ca nu mai au nevoie de abonament la sala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cindy, e bine ca ai luat hotarirea.
M-am trezit de la aerul clocotit care imi intra pe nari... Ce senzatioe scirboasa! Parca respiram foc. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Ma bag in pat,m-a ajuns oboseala din urma.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Somn usor, Tiana!
Continuare la eLady`s Hot Bar & Lounge XXXI, Discutii intre fete, muzica, distractie |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 08:22 PM |
|