IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

20 Pages V  « < 10 11 12 13 14 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Sprancenele
pitzigoi
post May 20 2009, 10:41 AM
Post #111

Musafir

Jo, cel de la clinique e laudat
(IMG:http://i682.photobucket.com/albums/vv190/iulishca/cli.jpg)
Go to the top of the page

+Quote Post
mika26
post Jun 15 2009, 01:09 PM
Post #112

Musafir

Hello, va scriu cu caldura. Stiu ce-nseamna sa vrei ceva si sa nu stii unde sa-ti faci...pt ca la noi in tara din pacate sunt ft ft multi care sunt decat reclama de ei si atat! Cu preturi care te tenteaza dar de fapt iese o tragedie! Si eu am avut experiente neplacute (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) si m-am hotarat sa numai imi fac ceva fara sa ma interesez inainte si mai mult sa vad pe cineva care si-a facut. Daca va intereseaza machiajul semi permanent as putea din suflet sa va reconamd pe cineva care face acasa..au salon special pt. asa ceva! Eu mi-am facut ochii de aproape un an sunt super ok, rezista fara probleme ..nu m-a durut absolut deloc! Acum urmeaza la sprancene, abia astept... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Daca sunteti interesate ma puteti cauta la id: RECLAMA. O zi buna sa aveti cu toate!!!

This post has been edited by Maàt: Jun 15 2009, 01:22 PM

+Quote Post
virtual_diva
post Jun 24 2009, 01:56 PM
Post #113

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 6,471

QUOTE(Simona85 @ Apr 16 2009, 09:42 PM) *
Si eu am vizitat mai demult site-ul Anastasiei Soare, dar am ramas tare dezamagita de preturile alea uriase. Chiar se pricepe, nu spun ca nu face niste sprancene de vis, chiar mi-as dori sa ajung si eu macar o data pe mana ei, dar practica niste preturi pt americani, nu pt romani. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu sunt destul de mofturoasa cu sprancenele, nu-mi place orice fel de forma. Am sprancenele groase si dese, asa ca imi trebuie o forma care sa nu arate clar cat de mult le pensez (nu stiu daca ati inteles ceva din asta). Am fost la muuulte cosmeticiene, dar toate mi le-au ciopartit, mi le-au facut extrem de subtiri (gen Pamela Anderson). Ultima cosmeticiana pe care am vizitat-o anul trecut, prin februarie, a fost Elis (sper ca asta nu se considera reclama). Sincer va spun, a fost singura tipa care a facut o treaba minunata, perfecta, si pe mainile careia m-as lasa in orice clipa. Am fost la ea doar o singura data, ca sa-mi dea forma. De atunci, imi pastrez singura forma, nu mai las pe nimeni sa se atinga de sprancenele mele, desi e vede clar ca nu sunt la fel (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pensez si alte fete, pe ele reusesc sa le fac ca lumea, dar la mine nu pot sa pastrez la ambele sprancene aceeasi forma, si asta ma irita extrem de tare. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

Salut, si eu am fost la Elis, nu zic, stie ce face, dar are preturi mari si chiar si asa e super coada la ea. De cateva ori m-a facut pe fuga, iar rezultatul nu a fost cel la care speram. E buna...daca are timp, daca n-are sunt bani multi irositi usor.

In orice caz, eu inca imi caut o cosmeticiana buna asa ca va rog recomandati-mi din cele pe care le stiti si voi. mercic

+Quote Post
Simona85
post Jun 24 2009, 04:49 PM
Post #114

Tratabil
**

Group: Dependent
From: Bucuresti
Member No.: 6,298

Asa e, Elis are niste preturi exagerate, dar eu am fost o singura data, ca sa-mi dea forma, si mi-a placut la nebunie. Acum depinde si de preferintele tale. Din cate am observat, ea nu penseaza in exces, ci numai cat trebuie. Si mie imi trebuia o forma buna, pt ca am sprancenele destul de inegale (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
deedee29
post Jun 24 2009, 06:48 PM
Post #115

Dependent

Group: Dependent
From: Highway to Hell
Member No.: 5,474

Eu sincer ma intreb daca exista cineva pe lumea asta care sa le poate face ceva sprancenelor mele. In liceu am facut marea greseala de a ma pensa (de una singura) in exces si de atunci, desi au devenit o idee mai dese, nu au mai crescut niciodata cu adevarat. Acum am niste "chestii" inegale, una a crescut cu "pauze" intre fire, mai mult scurte decat late...niste enormitati, ce mai. La care am fost mi-a spus ca nu prea are cum sa salveze situatia, ca ar trebui sa astept sa mai creasca. Ce pacat ca nimeni nu intelege ca NU mai vor sa creasca. Sau sa se indeseasca. Am dat eu si cu ulei de ricin, dar nu am fost prea constiincioasa si nu s-a intamplat nimic. Probabil ca asa vor ramane lucrurile mereu, nici parul de pe cap nu are o structura sau un volum ideal. Bine in schimb ca imi creste prin alte parti ale corpului unde e total inutil (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) .

+Quote Post
Dixy
post Jun 24 2009, 08:35 PM
Post #116

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Constanta
Member No.: 3,654

Mda,si eu am aceiasi problema ca a ta Dee Dee.Ma chinui cu ele acum,nu am incercat cu ulei de ricin,ci doar incerc s ale las sa creasca ca apoi sa le dau o forma.Ca sa nu le vad cum cresc aiurea le vopsesc cu vopsea normala de par (stiu ca nu e recomandat) da nu am avut niciodata probleme sa ma irite sau sa imi cada,si apoi le tund cu forfecuta de unghii

+Quote Post
Globetrotter
post Jun 24 2009, 09:42 PM
Post #117

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Hi hi hi... Mi-am luat si eu acum ulei de ricin sa vad daca se intampla ceva... Dar nu prea cred pentru ca eu am o gaura la una din sprancene de la o lovitura din copilarie, asa ca ma indoiesc. Sper macar sa le mai indeseasca. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
eskimo
post Jul 12 2009, 10:28 PM
Post #118

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 6,822

Uleiul de ricin are efecte foarte bune,mai ales in timp.Cu rabdare,seara de seara am aplicat uleiul pe sprancene si gene si dupa cateva saptamani bune s-au vazut rezultatele.Si partea frumoasa e ca de atunci genele s-au indesit/alungit foarte frumos,si asa au ramas chiar daca acum aplic uleiul mult mai rar (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Ciresica
post May 24 2010, 03:05 PM
Post #119

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: In livada
Member No.: 51

Am si eu o intrebare... Cam cat se lasa sprancenele la crescut inainte sa merg la cosmeticiana? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

+Quote Post
Bia
post May 24 2010, 03:27 PM
Post #120

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Daca se pricepe nu e nevoie sa stai nepensata. Te duci la ea la o saptamana si n-o sa intre unde nu trebuie cu penseta pentru a le regenera.

+Quote Post

20 Pages V  « < 10 11 12 13 14 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th May 2025 - 01:20 AM