IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

20 Pages V  « < 12 13 14 15 16 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Sprancenele
Rody
post Sep 25 2010, 01:42 PM
Post #131

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 7,318

Deci si inainte mi le mai vopseam ocazional la cosmetica. Nu e nicio diferenta. Si la cosmetica mi le facea tot asa, poate uneori chiar mai exagerate si atunci le mai stregeam eu acasa.
trece daca insist si ma spal cu sapun sau le fac cu spirt.
Go to the top of the page

+Quote Post
Bia
post Sep 25 2010, 01:53 PM
Post #132

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Mie niciodata nu mi-au placut sprancenele tatuate si/sau vopsite. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Rody
post Sep 25 2010, 02:03 PM
Post #133

Incurabil

In celelalte poze cu machiaje care le-am mai postat apar si cu sprancenele vopsite de cateva ori. Culmea e ca nu a zis nimeni nimic, doar ca e frumos, ca sunt frumoasa, etc. Acum am specificat ca le-am vopsit pentru ca pana acum nu le faceam eu ci cosmeticiana si era o premiera pt mine si eu am fost placut surprinsa sa observ ca mi-au iesit la fel de bine ca si cosmeticienei.
Nu mi-as tatua niciodata sprancenele pentru ca slava Domnului am destule fire, chiar sunt groase. Dupa ce vopseaua trece de pe piele, ramane pe firul de par si chiar arata mai bine caci nu ai nevoie nici de fard nici de creion sa le conturezi.

Nici mie nu imi plac sprancenele vopsite proaspat.
Aici in Bihor la cosmetica, cele mai multe cerinte sunt pensat-vopsit. Eu trebuie sa exersez pentru ca voi avea un examen practic de sustinut si am inceput cu mine sa vad cum ma descurc. Am sa mai vopsesc si alte persoane sa mai exersez si tocmai pentru ca asta trebuie in primul rand sa demonstrez c stiu.

Acuma sincer nu stiu ce sa mai zic.. ma simt putin descumpanita si dezamagita.

This post has been edited by Rody: Sep 25 2010, 02:03 PM

+Quote Post
Bia
post Sep 25 2010, 02:45 PM
Post #134

make-up artist

Rodi, pune o poza si dupa ce se duce vopseaua. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Daca dupa ce se duce vopseaua arata cum ai aratat pana acum e ok. Totusi, eu sunt de parere ca mai bine apelezi la un creion, fard, ceva, decat sa stai cateva zile cu vopseaua prea intensa. Poti incerca si cu putin corector pe partea aia care e pe piele a vopselei si apoi putina pudra. Eu asa fac persoanelor care-mi vin cu ele tatuate... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Rody
post Sep 25 2010, 03:09 PM
Post #135

Incurabil

Mai revin cu poze cu machiaje mai simple si finute si mai trece si vopseaua de pe sprancene. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mersi inca o data pentru sfaturi. Toate sunt bineprimite. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Bia
post Sep 25 2010, 03:33 PM
Post #136

make-up artist

Cu placere!

+Quote Post
citystella
post Sep 25 2010, 03:53 PM
Post #137

Membru de Onoare

Member No.: 8,322

Ca să nu se coloreze şi pielea din preajma firelor de păr ce trebuie vopsite, se aplică o cremă grasă de jur īmprejur pe piele. Apoi se elimină după ce se clăteşte vopseaua.
Rody, īmi dau seama că trebuie să experimentezi, pentru că doar aşa īnveţi, dar ai grijă, pentru că o greşeală uneori se poate repara, dar nu īntotdeauna. Multă baftă! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Diana.
post Sep 25 2010, 04:50 PM
Post #138

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Rody, vopseaua de sprincene iese asa:
- faci matale niste scrum de tutun
- inmoi un tab demachiant in lapte demachiant
- il inmoi usor apoi in scrum
- freci usor- repet si insist- usor sprinceana. Nu insista pentru ca te iriti.
Stiu asta pentru ca pina pe la vreo 30 si ceva de ani sprincenele mele erau atit de blonde incit nici nu se vedeau. De aceea le vopseam. Eu nu vorbesc din auzite, ci din proprie experienta. In plus, indiferent de ce spune lumea, sa stii ca tu esti si ramii o frumusete, papusa mica! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) :

+Quote Post
Rody
post Sep 25 2010, 05:14 PM
Post #139

Incurabil

Mersi mult Dia!

Pai eu nu prea am nevoie de vopsea, dar ce ma fac pe cand oi fi cosmeticiana? Le pun scrum pe sprancene? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

PS: Oricum foarte tare pontul cu scrumul de tigara. Am mai auzit undeva, dar nu am incercat niciodata. O sa incerc o data si de curiozitate.

+Quote Post
Diana.
post Sep 25 2010, 05:21 PM
Post #140

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Da, e foarte eficace. Vezi sa fie buna vata, daca nu e ok zgiriie pielea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

20 Pages V  « < 12 13 14 15 16 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th May 2025 - 12:56 AM