![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Ioi, merge si la vopseaua de par care pateaza pielea?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Şi eu am spus că e frumoasă. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Eu cānd m-am vopsit nu am ştiut că vopseaua se imprimă pe piele, şi am crezut că se va īndepărta la spălare. Am īncercat cu lapte demachiant, cu geluri pentru faţă, săpun, orice am găsit. Am aflat de această metodă cu crema grasă (īnainte de aplicarea vopselei) după ce m-am chinuit singură. La mine s-a īndepărtat oarecum, dar cu greu, am folosit ca şi camuflaj fondul de ten (m-am şi vopsit īnainte de a trebui să ies din casă). Ei bine, din greşeli īnvăţăm, şi una de la alta. Īncearcă un scrub, pe o parte, şi pe cealaltă cu scrum, dacă trebuie să le cureţi pe cliente măcar să ai o şansă. Dacă o clientă rămāne dezamăgită, cum ar fi petele pe faţă după colorare, nu mai revine. Trebuie ştiut cum o dregi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mă gāndesc la o alternativă, argila, seamănă un pic ca şi scrumul, şi poate e puţin mai dură, oare ar fi bună? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
City tu nu intelegi un lucru. Tocmai ca asa le place la majoritatea fetelor. Crede-ma ca 6 luni am stat intr-un salon si toate erau pe acelasi calapod. Asa se face la cosmetica. Tocmai, cu vopseaua poti sa faci o forma mai perfecta mai ales pentru persoanele care nu au sprancene atat de frumoase. Prietena mea e cosmeticiana si ea are cliente care vin din 2 in 2 saptamani sa se vopseasca pentru ca a trecut vopseaua in special de pe piele.
Normal ca mai exista si cliente care doresc sa se vopseasca, dar nu foarte strident si atunci lasi mai putin sa actioneze vopseaua si ai grija sa ii intinzi mai mult pe firele de par fara sa mai faci vreun contur pe piele. Poate la Bucuresti nu e asa, nu stiu, habar nu am, dar aici e la ordinea zilei. Mie, de exemplu, chiar imi plac dupa 2-3 zile si vreau sa le intretin cat mai mult sa fie finut conturate si putin mai intense la culoare decat culoarea mea naturala. PS: Pink, eu asa stiu ca merge si la vopseaua de par. Ah si am uitat sa spun ceva. Eu stiam cum vor iesi ca m-am mai vopsit pe sprancene pana acum cel putin d evreo 15 ori asa ca stiam ca se imprima si pe piele. Chiar am vrut sa le dau o forma cat mai perfecta. Pe urma le mai sterg si nu sunt atat de intense, dar forma mie personal mi-o place asa. Mi-o place si pentru ca nu e fortata intrucat si eu am sprancenele arcuite. Unghiurile sunt intr-adevar cam abbrupte cum a zis si Pink, insa pentru mine e ok. Mie imi place asa. Si din poze facute strict la ochi normal ca ies in evidenta si sunt in contrast, mai ales dupa ce le vopsesti, dar daca ma "stresati" imi fac un machiaj lejer, imi aranjez parul si imi fac poza la tot capul. Apoi sa mai ziceti careva ca nu-s faine sprancenele mele....cu vopsea cu tot... (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by Rody: Sep 25 2010, 05:46 PM |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Rodi, te imbratisez! Nu fi suparata! Te specializezi tu si daca noua nu ne-a placut ceva nu inseamna ca e urat neaparat. Gusturile sunt gusturi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Uite, eu sprancenele Rebeccai (poza 1) le-am facut din fard. Arata pline in felul asta si nu se vad nenatural. Insa daca le vrei mai naturale nu trebuie sa te chinui sa le ai (doar nu le dai cu fard sau creion sau crema speciala pentru umplerea lor - e misto si e pe baza de silicon si waterproof (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de la MUFE - poza 2) (IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/IMG_6336lipic.jpg) (IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/IMG_0148colorweb.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mie imi place cel mai mult machiajul pe tonuri de maro. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Fardul de obraz as fi preferat cred sa il aplici mai mult pe "marul" format cand razi, parca e putin prea sub ochi?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Ţii minte povestea cu īmpăratul īn straie noi? El nu accepta să i se spună decāt că e frumos şi nu mai este nimeni ca el.
Tu alegi ce-ţi place şi cum īţi place. Eu am īndrăznit doar să-mi spun o părere. Poate unii ar gāndi-o şi ar rāde pe la spate, dar cred că e mai bine ca un prieten să-ţi spună unele lucruri. Nu lua īn nume de rău o vorbă, gāndeşte-te un pic, reflectează. E posibil chiar să greşesc, dar nu trebuie să fii tristă pentru asta. Fiecare cu plăcerile şi gusturile lui. Pink īmi plac ambele poze. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Si mie imi plac machiajele in tonuri de maro, insa prefer ceva mai colorat. Bine, aici nu ma refer ca cel precedent ca ala chiar era exagerat, dar imi place sa combin culori si sa fiu mai colorici. In legatura cu fardul de obraz, daca te refereai la mine, si ma gandesc ca la mine te refereai ca la Pink sunt perfecte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) probabil ca ai dreptate, dar eu am si obrajori foarte rotunzi si plini si cand rad se ridica buccineii (asa le zic eu muschilor buccinatori) si mai trebuie sa imi cumpar ceva fard pentru luminozitate sa il aplic deasupra celui mai inchis la culoare.
Pink, cred ca nu mai trebuie sa zic cat de mult imi plac ambele. Le-am vazut si pe FB, iar sprancenele chiar arata super bine. Si eu mi le fac cu fard de obicei doar asa putin cat am nevoie. City, e ok, nu am luat-o neaparat in nume de rau, doar ca mi se parea ca insisti. Oricum aveam si o stare foarte nasoala, azi m-am certat cu toata lumea, imi cer scuze daca am fost putin depasita cand imi luam singura apararea ca toanta. Adevarul e ca mereu le spun oamenilor sa imi spuna adevarul in fata si daca nu le place ceva, dar cand mie imi place un lucru si altcuiva nu ii place, parca intru in defensiva. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Asta e defectul meu nah. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Sunt cam 2 degete de la ochi la blush in poza a 2-a. Tehnic e corect si e aplicat pe os, nu pe partea aia moale (marul cum ii zici tu). Mai jos, in gaura aia de sub pomete se aplica conturul nu blushul. Si nu toata lumea e avantajata de bujori in obrajor (IMHO (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) ). Nu stiu de ce ma omor explicand. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sa trecem la subiect ca vorbeam de sprancene.
This post has been edited by Pink Lemonade: Sep 25 2010, 07:30 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
City, eu eram aia cu henna in cap, nu Rody. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Oricum, nu ma pricep foarte tare, dar mi se pare ca daca iti schimbi foarte mult culoarea parului fata de cea naturala, trebuie sa vopsesti si sprancenele asemanator, altfel nu arati ok. Rody, si mie mi se pare ca ai niste trasaturi foarte frumoase si o piele minunata (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (as ucide pentru pielea ta (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) ). Dar si mie mi se par prea stilizate sprancenele in pozele de mai sus. Asta si pentru ca mie imi place o infatisare mai naturala. Dar sunt convinsa ca dupa 2-3 zile vor arata mai bine. |
|
|
![]()
|
|
Cum, Cire, sa le faca rosul ala burgund (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 12:02 PM |
|