![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Nu rosu, dar daca ai parul negru in cap si in sprancene si te faci roscata, macar sa le faci saten sau ceva de genul. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Zic si eu. Repet, nu sunt avizata, eu nu am pus vopsea in cap in viata mea, doar henna care nu modifica semnificativ nuanta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Parerea mea e ca depinde de look. Uitati-va la Gwen Steffani sau la Madonna pe cand canta Vogue & co. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Sincer, eu si cat eram brunetica(adica saten inchis care arata ca si brunet) tot nu imi faceam sprancenele negre ca ma imbatraneau mult prea tare. Intotdeauna le-am facut maro inchis.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Eu dimpotrivă sunt foarte relaxată, orice sfat, vorbă care o dau nu e cu dorinţă să fac rău, dimpotrivă. E bine să ceri adevărul şi sinceritate, dar trebuie să ştii şi să le primeşti, şi nu în ultimul rând să vezi dacă are dreptate în ceea ce spune acea persoană, nu să iei de bun totul, cum spuneam o mică analiză a situaţiei. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Ai dreptate Cire, dar am aplicat şi la Rody. Că m-am gândit că s-a vopsit peste tot. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Acum haideţi să nu avem dreptate toate, că se supără pe noi, şi nu putem să o pupăm live. Virtual îi trimit pupici şi îmbrăţişări calde: (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Stiu de Madonna, dar mie nu imi placea. Nu era naturala.
This post has been edited by ciresica_dulce: Sep 25 2010, 07:38 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Eu cu PS-urile mele ca mereu ma grabesc sa scriu ce am in minte. Deci:
PS: Cire, mersi mult, esti o draguta! Dar sa stii ca nu am o piele chiar atat de frumoasa. Chiar asa, ca veni vorba, am niste punctulete de grasime sub ochi si pe o pleoapa am 2 si ma gandeam sa le scot cu ac la cosmetica, sau chiar eu ca le-am mai scos cand eram mai mica, dar iar s-au format. Voi aveti careva? Cum procedati? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Eu nu am probleme de acest gen.
|
|
|
![]()
|
|
Oribil... sau extravagant. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Cum preferati.
(IMG:http://i43.photobucket.com/albums/e365/ciresica/madonna-1.jpg) Deja e altceva. (IMG:http://i43.photobucket.com/albums/e365/ciresica/MADONNA_BEFOREAFTERSURGERY1.jpg) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Rody, iubita mea, despre puncte la topicul potrivit, da? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ma refeream la sprancenele din perioada aia Vogue:
This post has been edited by Pink Lemonade: Sep 25 2010, 07:46 PM |
|
|
![]()
|
|
Da, dar am postat inainte sa observ ca le-ai mutat. Scuze.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 07:01 AM |
|