![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Sunt pensate frumos, per ansamblu arata ok, dar daca o vad pe strada nemachiata sigur nu mi-ar place. Mie cel putin...
This post has been edited by ciresica_dulce: Sep 25 2010, 07:52 PM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Contrastul e mult prea mare, ori eşti blondă cu spāncene care aduc că ai fi natural blondă, ori eşti brunetă şi ai sprāncene care aduc īn evidenţă că eşti natural brunetă. Nu te poţi juca, cu două nuaţe diferite, de la un pol la celălalt.
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 385 Joined: 11-July 10 From: Sibiu Member No.: 8,859 ![]() |
Eu am parul blond auriu de la mama natura si sprancene negre tot de la mama natura (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Se mai īntāmplă Oana. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
This post has been edited by citystella: Sep 25 2010, 08:47 PM |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Stela, te rog frumos sa fii mai diplomata ca ne suparam! E a doua oara cand jignesti pe cineva astazi!
|
|
|
![]()
|
|
Bine Pink. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
This post has been edited by citystella: Sep 25 2010, 08:46 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Citystella, daca te uiti la profilul Oanei, iti vei da seama ca este nefondat sa afirmi "si-a batut joc mama natura de tine".
Ca si Stilleto (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , te rog si eu sa iti masori mai mult cuvintele, e ok sa faci o critica constructiva, dar nu e ok sa jignesti pe cineva si nici sa postezi aiurea. This post has been edited by Cindy: Sep 25 2010, 08:50 PM |
|
|
![]()
|
|
A fost o glumă, nu a fost o jignire.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ok, e punctul tau de vedere, dar tocmai pentru ca suntem intr-o comunitate virtuala, unde doar citim comentarii si le dam propriile semnificatii, fara sa percepem tonul neutru, glumet sau ironic, te rog sa nu mai lasi loc de interpretari si sa postezi mai axat pe subiect.
Sper sa nu te superi! |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Wow, Rody. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si mie mi se par putin cam prea-prea sprancenele, nu stiu daca ma explic bine dar mi se par prea ridicate la mijloc. Si intr-adevar par ca si cum ar fi creionate in exces, dar daca se diminueaza in cateva zile e ok, sa pui poza si asa sa vedem.
In rest arati ca o papusa, fara exagerare (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) , si machiajul imi place, pentru o ocazie speciala. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 02:32 PM |
|