![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
aham..Sper ca ai inteles ideea: ca am nevoie de complimente explicite ca sa ma simt bine! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Glumesc..(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
da' cum se practica pensatul ala? cu atza adica... am mai auzit da nu inteleg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Intre 2 fire de ata prinde parul, rasuceste si trage. Iti trebuie dexteritate; am inteles ca e si mai putin dureros.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
E mai putin dureros pentru ca se trag mai multe fire de par odata si se lucreaza mult mai repede decat cu penseta. In tarile arabe se fac unele femei din cap pana-n picioare cu ata...
(IMG:http://www.chaarisma-oldenburg.de/img/160/IMG_0463.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Eu am inteles ca metoda asta e indiana la origine si intr-adevar iti trebuie dexteritate fiindca si ata asta trebuie rasucita destul de ciudat am inteles...Firele foarte mici tot cu penseta se trag.Mintea asta a omului... (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
Kalua pe tot corpul?! Valeu... |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
asta e o chestie interesanta de epilat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
pentru pensat.. nush ce sa zic - prefer metodele clasice - la mine nu-s deloc dureroase |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
As incerca si eu metoda. Mi se pare interesant. Ma tot gandesc cum or suporta saracele araboaice sa se faca inghinal asa... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu n-am avut parte de experiente cu ata, dar merge in orice caz mult mai repede decat cu penseta, plimba ata aia cu viteza mare si pana sa-ti dai seama ce se intampla parul nu mai este la locul lui.
Si in Turcia se foloseste metoda asta. |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu n-am avut parte de experiente cu ata, dar merge in orice caz mult mai repede decat cu penseta, plimba ata aia cu viteza mare si pana sa-ti dai seama ce se intampla parul nu mai este la locul lui. Si in Turcia se foloseste metoda asta. Se numeste threading. (IMG:style_emoticons/default/bigwink1.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc, happy, chiar nu stiam. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Aici un filmulet cu pensat de-asta. Eu am vazut la teveu pe-o tanti care actiona cu o viteza mult mai mare, e o nemtoaica care a emigrat in Emirate si acolo are clientela cea mai sus pusa, deci imi inchipui c-o fi una dintre cele mai bune din lume. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 02:39 PM |
|