![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Hai mai lasati saraca fata in pace. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Cu totii am avut greselile noastre de look. This post has been edited by sweet_girl: Jan 24 2009, 08:06 PM |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
(Mai ales eu, la cum arata sprancenele mele in momentul de fata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Ziceam si eu asa... din categoria "ce-am vazut si m-a marcat" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetele azi am incercat sa ma pensez cu ata. Am pensat firele mici cele mai departate de spranceana de sus si de jos, imi place, e usor, dar trebuie facut cu grija mare, mi se pare ca lasa zona foarte curata (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vezi cum faci poate patesti ca mine si-ti smulgi jumate de spranceana si stai dupa aia x luni nepensata sa-ti creasca la loc (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Mie nu-mi place deloc cum creste dupa threading.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Urmele de pe piele ramasa in urma vopsirii sprincenelor ies usor daca sint frecate cu scrum de tigara amestecat cu demachiant, puse pe un disc demachiant. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bai cu ce fel de atza va pensati voi ca io nu pricep? Ceva special? Sau pur si simplu atza normala?
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
E ata normala, e un filmulet pe youtube, il pun imediat.
Nu stiu cum sa-l pun, dar dai search pe youtube la 'threading eyebrows' si gasesti |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
da, mersi, gasesc, nu-i problema (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) La lucru nu imi merge youtube, dar acasa poti .
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mie mi se pare ca arata ca un instrument de tortura. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Nu as avea curaj de un astfel de experiment, sunt multumita de penseta si forfecuta, desi si cu astea gresesc.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 02:52 PM |
|