![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Am cautat un filmulet cu epilarea cu ata si-am gasit unul in care o tanara asiatica prezinta metoda cu explicatii cat se poate de clare si in afara de mentiunea :as face ata mai scurta decat spune ea, metoda e foarte simpla.
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Metoda e foarte simpla intr-adevar. Cu dexteritatea sunt probleme.
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Exact (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) cred ca trebuie exercitiu.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 33 Joined: 7-February 09 From: Bucuresti, Romania Member No.: 5,826 ![]() |
1.A incercat cineva ceara de fixare sprancene eyebrow control de la Lumene? Va rog, daca da, imparatasiti o parere.
2.De la ce firma pot gasi pudra de sprancene? Imi trebuie o nuanta de saten mediu sau deschis. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Thalassa, cred ca gasesti la Sephora.
Fetelor, dar voi pensete bune de unde va luati? Ale mele mi se par foarte proaste, nu apuca bine. Mai folosesc cateodata un trimmer sa curat zona. |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Thalassa, poti folosi un fard mat pentru ochi, rezultatul e acelasi.
Sweet, eu am una solingen si e f buna. Apropo de din astea, stie cineva o forfecuta buna de unde pot sa-mi iau. Trusa solingen a avut 2 dar s-au stricat, s-au desurubat mai degraba. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Eu am de la Douglas, si pe cea de unghii si pe cea de cuticule.Dar nu sunt sigura daca e in Romania parfumeria asta...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Si unde gasesc oare Solingen? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu o aveam dintr-un set ce l-am achizitionat in piata vietii acum doi ani. Cred ca sunt pe ebay.de.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
am vazut si prin unirea.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 09:25 AM |
|