![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Di-ule, ai pus poze noi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ce ti-a crescut parul!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce-mi cade parul mai bine zis... O sa va povestesc. Chelesc.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
In poza se vede ca a crescut. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Iti sta bine lungimea asta medie dupa parerea mea.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pinku, imi numar firele ramase. Chelesc la propriu. Imi cade un pumn de par doar dac aimi trec degetele prin el. Mi se vede scalpul.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Di, ai fost la dermatolog? Un tratament foarte eficient ( dar si costisitor ) care trebuie urmat cam 1-2 ani ( in functie de ce recomanda medicul) este cel cu Propecia...
Precizez insa ca nu stiu daca tratamentul se aplica si femeilor. Eu cunosc un caz multumit de tratamentul asta insa este vorba despre un barbat. This post has been edited by Laryss_A: Nov 27 2009, 02:38 PM |
|
|
![]()
|
|
Si eu am patit similar dar la analize mi-a iesit o lipsa mare de minerale. S-a remediat problema cam intr-o luna-doua de luat minerale.
|
|
|
![]()
|
|
La mine cred ca e alopecia medicamentosa. Din prospectul de THYROZOL :
Aceste simptome pot aparea si dupa saptamani si luni de tratament, fiind in majoritatea cazurilor reversibile spontan. - In cazuri rare, s-a semnalat aparitia de dureri articulare dupa un tratament prelungit, fara semne inflamatorii. - S-a descris foarte rar aparitia unui icter de origine biliara sau hepatica. Aceste simptome dispar in general dupa intreruperea tratamentului. - S-au mai descris, foarte rar: inflamatii ale nodulilor limfatici (limfadenite), limfadenopatie crevicala la mine, inflamatii acute ale glandelor salivare, scaderea numarului de trombocite si a altor elemente figurate sanguine, inflamatii vasculare, inflamatii ale fibrelor nervoase si tulburari de sensibilitate, caderea parului, lupus eritematos declansat de tiamazol (boala autoimuna cu disparitia simptomelor dupa intreruperea Thyrozol-ului 10 mg) cat si un sindrom autoimun insulinic cu scaderea severa a glicemiei. Tot ce e bolduit a aparut la mine. Ma simt cam la capatul puterilor insa nu am voie sa ma supar si ma gindesc cu groaza ca mai trebuie sa il iau pina-n Craciun... ma intreb cu cit par mai ramin pina atunci. Daca mai ramin cu ceva de fapt. Mi se vede chelia! Na, cum s-o spun... :| |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Of, ce aiurea... (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Sa nu faci ca Samantha din Totul despre sex... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Scaii, unde esti in poze? |
|
|
![]()
|
|
Aia cum o facut?! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
In Viena si in Germania
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 05:57 AM |
|