![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Eu l-am primit:p si am pus si poze:)...multeee
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Dragute. (IMG:style_emoticons/default/thumbsup.gif) Fetita cine e? In ultimele poze e prietenul tau? Ce par lung si frumos ai in unele poze. (IMG:style_emoticons/default/w000t.gif)
Melcri, pe prima pagina a topicului e un link unde trebuie sa ceri acceptul la grup, specificand nick-ul tau. This post has been edited by Book: Dec 16 2009, 11:16 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Copilasii sunt 3 diferiti si sunt nepoteii mei. Am 3 nepotele si un nepot. Cu una dintre ele, care e si finuta mea nu am poze in calc. Baiatul e prietenul meu da:D. Iar in legatura cu parul, tocmai m-am tuns(ma rog, in urma cu vreo 2 sapt) si nu mai e la fel de lung, ba mai mult am si niste breton. Am sa imi fac poze si mai recente intr-o buna zi:)).
Vai cred ca azi am stat mai mult decat niciodata pe forum. Am intrat acum si p celelalte topicuri si nah. Se vede ca nu am ce face. Mai bine m-as pune si eu sa invat ceva ca vine in curand sesiunea si pfuu...e ceva de invatat. Mersi Book pt complimente si sa ai o noapte linistita si frumoasa(sau agitata:P, in functie de cum preferi:))) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/hug.gif) Linistita deocamdata. Desi la mine noaptea incepe pe la 3-4.
Foarte dragut prietenul tau! (IMG:style_emoticons/default/bigwink1.gif) Treci la-nvatat! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Desi la mine noaptea incepe pe la 3-4. Si la tine?? (IMG:style_emoticons/default/w000t.gif) (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Rody, esti foarte frumoasa (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Imi plac foarte mult sprancenele tale. Esti ca o araboaica (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
OOO mersi mult Teo. Sunteti toate niste dragute. Ma simt bine acum de dimineata cand vad atatea laude:)). Hai sa fim seriosi...cui nu ii place cand este laudat? (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) Apropo ca ziceai de sprancene de araboaica...sormea e de religie islamica.(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Era doar o paranteza:)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Mereu am admirat araboaicele, turcoaicele si indiencele. Mi se par cele mai frumoase femei (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Cu adevara feminine, cu forme, par lung si inchis la culoare, ochi migdalati (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Daca eram barbat, cu asa o femeie m-as insura fara sa ma gandesc de doua ori (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Arati foarte bine tunsa asa scurt (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Chiar ca pari mai tanara (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Da, imi place!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
E chiar o schimbare in bine fata de ultimele poze, arati mai bine! (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 09:42 PM |
|