![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Neata!
Ce faceti voi fetelor? Eu, desi credeam ca o sa ma plictisesc in vacanta asta, se pare ca imi gasesc diverse ocupatii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neata fetelor!
Eu (IMG:style_emoticons/default/coffee.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Eu imi citesc presa, beau cafeaua si sorb un Activia. Sa vedem daca functioneaza faza cu 15 zile.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu functioneaza. Bine, eu nu mai sufar deloc produsele Danone. Dupa ce le mai citeste etichetele cu ingrediente din cind in cind imi piere orice chef de a le cumpara.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Szi ,nici eu nu cred in efectul"activia"
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Eu am auzit ca face rau Activia, spunea o tipa ca o colega de-a ei a ajuns la medic...ceva cu colonul dupa un consum prelungit de activia (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Colon iritabil posibil.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
No, bine ca m-ati speriat! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) De maine trec pe altceva.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Nici mie nu mi-a facut nimic bine Activia.
EU iau acum Zuzu degresat si pun fibre in el. |
|
|
![]()
|
|
A aparut Albinutza!
Pe unde umbli bazaila? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 03:43 PM |
|