IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

98 Pages V  « < 13 14 15 16 17 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXXI, Discutii intre fete, muzica, distractie
Diana.
post Aug 25 2009, 08:29 PM
Post #141

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Daca e ceva, stii cum dai de mine si nu e nici o problema.

Am pus topic nou cu Bolile aparatului urinar la caini si am pus acolo cauzele. Pe scurt: predispozitie genetica, alimentatie, produse de curatat, apa naspa. Ori toate dimpreuna... Mi-i asa de mila de mititica... Sefu mi-o zis a tispea oara ca sint paranormala, ca de unde am stiut si ca de ce am insistat eu atit de mult sa mergem si sa ii facem analizele... Bine,cind eu biziiam la inceput, mi-o zis ca am o fixatie, insa e a doua oara cind am dreptate!
I-am facut comanda de mincare de regim... Of!
Sincer, incep sa ma intreb daca nu cumva Ara este rezultatul unei cosangvinizari, desi am intrebat de o suta de ori inainte si nici din pedigree nu se vede nimic!
Incerc sa vorbesc cu stapina uneia dintre surorile ei, Ays Tea... Sora ei a avut tuse de canisa. Ara nu.
Ia uitati-va cum seamana fetele intre ele!
(IMG:http://i44.photobucket.com/albums/f43/OANAE/Sozopol%202009/2009_0723Vegas0179.jpg)
(IMG:http://i44.photobucket.com/albums/f43/OANAE/Ays%20Tea/loonapix_24146284.jpg)
Go to the top of the page

+Quote Post
Bia
post Aug 26 2009, 02:11 AM
Post #142

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Abia am ajuns acasa. Sunt rupta. Poate maine am mai mult timp de stat linistita (adica degeaba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) si la taclale. Uofff...

+Quote Post
Szimcsi
post Aug 26 2009, 08:31 AM
Post #143

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Neata (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif) Ma simt daramata, nu stiu ce e cu mine in ultima vreme.

Maat, sper ca Ara sa isi revina repede!

+Quote Post
Diana.
post Aug 26 2009, 10:50 AM
Post #144

Fondator eLady.ro

Neata! Si eu parca-s facuta din carti de joc, simt ca daca ma atinge careva, ma fac bucati.
Saru` mina, Szi. E un catel tare cuminte... Aseara a baut un castron intreg de ceai diuretic, mititica...

+Quote Post
Cindy
post Aug 26 2009, 12:09 PM
Post #145

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

E ea in poza?! Ce frumoasa e! Draga de ea, sper sa isi revina cat mai curand!! (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif)

+Quote Post
Diana.
post Aug 26 2009, 12:14 PM
Post #146

Fondator eLady.ro

Multumesc din suflet, Cindy! In poze e surioara ei, Ays Tea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Seamana intre ele ceva de speriat... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Diferenta e ca Ara are o dunguta alba pe capusor, jabou si sostete albe perfect simetrice pe toate laboantele.

+Quote Post
SurPrix
post Aug 26 2009, 02:38 PM
Post #147

Dependent

Group: Tratabil
From: Bacău
Member No.: 6,346

Bună ziua fetili,

Astăzi am avut din nou şedinţă. Am băut o cană mare de cafea de dimineaţă, cum am ajuns la serviciu să pot rezista. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Ne-a spus că pentru persoanele care se pricep le poate scuti a mai participa la şedinţă, sau dacă ni se par lucruri care le stăpānim, īnsă am ales să stau. Şi-a făcut efectul cafeaua... deşi avea un gust oribil, cāh... noroc că am avut lapte (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
tiana
post Aug 26 2009, 04:17 PM
Post #148

Incurabil

Group: Obsedat
From: arad
Member No.: 6,600

Buna ziua elady`s!O fi corect cum am scris? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Am un somn de-mi pica ochii in gura,acum am ajuns la biroul de la mine din oras,am umblat iar ca bezmetica dar am rezolvat 2 chestii legate de servici si mai inca vreo trei de rezolvat.
Surprix, de coma povestea ta cu somnul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Szi ,ai grija cu nodulul chiar daca s-a retras tot trebuie sa afli despre ce este vorba.
Teo bine ai revenit!
Maat,sanatate la catelusa!
Uff ,ce de mult am scris,gata ma apuc din nou de telefoane! (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)

+Quote Post
Globetrotter
post Aug 26 2009, 04:41 PM
Post #149

Bookaholic

From: Craiova
Member No.: 5,950

Calispera!!!
M-am intors si eu de la mare si am trecut sa va salut. Saptamana a trecut foarte repede, nu am stat o clipa pe loc si ne-am plimbat peste tot. Mai multe detalii va dau mai incolo. Acum pap ceva si apoi ma bag la desfacut de bagaje.

+Quote Post
Szimcsi
post Aug 26 2009, 05:09 PM
Post #150

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Book, bine ai revenit! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Abia astept sa ne povestesti!

+Quote Post

98 Pages V  « < 13 14 15 16 17 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 12:39 AM