IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

98 Pages V  « < 15 16 17 18 19 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXXI, Discutii intre fete, muzica, distractie
Teocris
post Aug 27 2009, 10:03 AM
Post #161

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Am foarte mult de lucru. Activez cu drag si spor la doua posturi total diferite (la doua firme diferite, cu obiecte de activitate diferite) si sunt " on-line" de dimineata pana seara, de cele mai multe ori chiar si sambata si duminica. Cand sunt la restaurant, nu pot sa intru pe forum pentru ca nu am timp. Si cum cele mai multe ore le petrec la restaurant... Cand sunt la birou recuperez (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Sa nu spuneti ca va era dor de mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sunt ok. Obosita, dar ok. Sper ca in cel mai scurt timp posibil sa se clarifice si situatia mea si sa scap de programul asta imposibil. Pana atunci...
Go to the top of the page

+Quote Post
Oana
post Aug 27 2009, 12:08 PM
Post #162

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Iasi
Member No.: 5,191

Buna ziua. Eu nu prea mai spun nimic pentru ca mi s-au intamplat niste lucruri aproape incredibile si imi este si rusine sa le povestesc. Am fost sincera cu voi si o sa fiu si acum ,chiar daca imi este greu sa ma destainui. Acum doua saptamani stateam la parintii mei acasa. Tata era plecat la rudele lui si totul era bine. Ma despartisem de sotul meu si credeam ca nimic mai rau nu se poate intampla. Tata s-a intors acasa si a inceput sa bea. De aici a inceput cosmarul si pentru mine. M-am speriat cumplit de crizele lui, am fugit cu copiii la o prietena si am sunat-o pe mama care mi-a trimis urgent niste bani, prea putini pentru a inchiria ceva. Toti cereau avans, garantie sau erau agentii. Am promis prietenei mele ca plec intr-o saptamana, pentru ca sora ei dormea pe un fotoliu. Am ajuns aproape de termen si eu nu am gasit nimic de inchiriat si m-am dus la Mitropolie sa cer un sfat. M-au trimis la Diaconie, de aici la o fundatie care sprijinea mamele aflate in dificultate. Aici mi-au dat un carut de gemeni, caci eram cu un copil in brate si doi de mana. Mi-au promis ca ma primesc in Centrul lor de ajutor . Dupa o zi au spus ca nu mai este posibil si m-au trimis din usa in usa pe la Protectia Copilului. M-am intors la Diaconie, unde am fost asigurata ca totul va fi bine si sa merg cu Dumnezeu! Am plecat ingandurata, umilita de Statul Roman, mi-am luat ziarul si fara nici o speranta am inceput sa caut o chirie. In aceeasi zi am negociat cu o doamna, fara sa-i spun situatia mea pana cand mi s-a facut rau si m-a udat cu apa, mi-a dat un calciu si cheia de la camera de camin. Mi-am luat copiii si in prima seara am dormit pe jos pe o saltea. Prietena mea a spus ca mi-a citit cazul intr-un ziar unde era relatata povestea mea si la sfarsit au spus:" iata ce se poate intampla in zilele noastre daca esti o mamica singura si ajungi la usa unui ONG romanesc"! Cei de la Protectia Copilui mi-au promis un sprijin , sa-mi gaseasca un loc pentru copiii la cresa si gradinita. Am un pat si sufletul gol.

+Quote Post
Diana.
post Aug 27 2009, 12:11 PM
Post #163

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Oh, Oana! Doamne, ce vesti! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Draga de tine... (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)

+Quote Post
Bia
post Aug 27 2009, 12:27 PM
Post #164

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Oana, imi pare rau sa aud ca esti intr-o situatie grea. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Oana
post Aug 27 2009, 01:19 PM
Post #165

Incurabil

From: Iasi
Member No.: 5,191

Ma gandesc acum la trecut , nu-mi pare rau de nimic. Imi adun puterile sa fac totul pentru copiii mei, trag de mine sa invat pentru scoala de soferi care e platita deja si e pacat sa nu incerc macar. Cineva mi-a zis ca daca iau din prima carnetul, se pocaieste! S-ar putea sa intorc un ateu la credinta in Dumnezeu... Ma bucur ca voi sunteti bine si va imbratisez cu drag! Voi veni si cu vesti bune, caci asa se intampla la mine: una calda , una rece.

+Quote Post
Diana.
post Aug 27 2009, 01:23 PM
Post #166

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Important este sa nu te dai batuta, Oana! Pentru nimic in lume!
Teo, voiam sa iti spun cite ceva: nu stiu cum rezisti tu cu doua servicii si cu un copil mic. Nu stiu cum te imparti, nu stiu daca te odihnesti, daca rezisti insa, te rog, AI MARE GRIJA pentru ca nimic pe lumea asta nu merita sa iti nenorocesti sanatatea!

+Quote Post
Szimcsi
post Aug 27 2009, 01:42 PM
Post #167

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Doamne, Oana, m-am cutremurat cand am citit ce ai scris! Imi pare atat de rau sa aud prin ce treci... (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif) Doamne ajuta sa o scoti la capat si cu asta. Te pup si ai grija de tine si de copii.

+Quote Post
Globetrotter
post Aug 27 2009, 01:51 PM
Post #168

Bookaholic

From: Craiova
Member No.: 5,950

Oana, este foarte urat ce ti s-a intamplat, cu tatal tau dar si indiferenta celor care ar trebui sa te ajute. Sunt sigura ca o sa treci cu bine si peste asta si ca o sa iti iei si carnetul. Un loc de munca ai?

+Quote Post
tiana
post Aug 27 2009, 02:47 PM
Post #169

Incurabil

Group: Obsedat
From: arad
Member No.: 6,600

Oana ,cate mai trebuie sa patimeasca un om?!Iti doresc forta sa poti creste cele trei comori ale tale,nu stiu altfel cum, dar daca crezi ca te putem ajuta ,spune!

+Quote Post
Teocris
post Aug 27 2009, 03:52 PM
Post #170

V.I.P.

From: Sibiu
Member No.: 2,591

Oana (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif)

+Quote Post

98 Pages V  « < 15 16 17 18 19 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 08:19 AM