IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

98 Pages V  « < 16 17 18 19 20 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXXI, Discutii intre fete, muzica, distractie
Oana
post Aug 27 2009, 04:14 PM
Post #171

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Iasi
Member No.: 5,191

Ma gandesc acum la trecut , nu-mi pare rau de nimic. Imi adun puterile sa fac totul pentru copiii mei, trag de mine sa invat pentru scoala de soferi care e platita deja si e pacat sa nu incerc macar. Cineva mi-a zis ca daca iau din prima carnetul, se pocaieste! S-ar putea sa intorc un ateu la credinta in Dumnezeu... Ma bucur ca voi sunteti bine si va imbratisez cu drag! Voi veni si cu vesti bune, caci asa se intampla la mine: una calda , una rece.
Go to the top of the page

+Quote Post
Szimcsi
post Aug 27 2009, 05:25 PM
Post #172

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Oana, multa putere iti doresc. Pana la urma os a fie bine si pentru tine.

Eu am ajuns acasa si azi am program de rasfat personal. Sunt suparata ca azi mi-a zis un coleg cu care nu ma vazusem de vreo doua luni ca m-am ingrasat. parca eu nu stiam, trebuia sa imi zica el (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) O veste buna e ca s-ar putea sa vand cazanul castigat la tombola. Doamne ajuta!

+Quote Post
Lilisor
post Aug 27 2009, 05:27 PM
Post #173

Musafir

Oana, daca pot sa te ajut cu ceva, cu orice, sa-mi spui. Sunt din Iasi... daca ai gasit ceva cu chirie e bine, macar ai unde sta!

+Quote Post
Cindy
post Aug 27 2009, 05:47 PM
Post #174

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Oana, suntem cu gandurile alaturi de tine! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

+Quote Post
Diana.
post Aug 27 2009, 10:19 PM
Post #175

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Eu am fost la doctor. Sin pr drumul cel bun. T3 si T4 sint normale, a mai ramas sa reglam TSH ul. Si mi-a redus doza de medicamente la jumatate.

Oana, exista un Dumnezeu care nu ne da mai mult decit putem duce niciodata. Chiar daca in momentul in care primim loviturile date de cei dragi credem si le resimtim ca de nesuportat si nemeritate...

+Quote Post
Oana
post Aug 27 2009, 10:58 PM
Post #176

Incurabil

From: Iasi
Member No.: 5,191

Multumesc frumos dragelor!

+Quote Post
Teocris
post Aug 28 2009, 07:48 AM
Post #177

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Buna dimineata!

Niciodata nu am pretins ca ma voi descurca cu doua servicii, insa nu am de ales (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Saptamana care vine sper sa se clarifice si statutul meu, desi pana si eu m-am saturat de cate ori am zis asta (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Oana, sa nu te lasi. E greu si eu te admir ca inca mai poti sa le faci la toate fata. Cu trei copii... Eu am doar unul si nu cred ca in situatia ta m-as fi descurcat. Necazul iti da forte noi si nebanuite, sa speram ca si inepuizabile (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Aug 28 2009, 08:27 AM
Post #178

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Neata. Fides, ma bucur sa aud ca esti mai bine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Eu azi m-am trezit mai cu chef de viata. Probabil pentru ca e vineri. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
tiana
post Aug 28 2009, 09:55 AM
Post #179

Incurabil

Group: Obsedat
From: arad
Member No.: 6,600

Neata!

Am iar o gramada de lucruri de rezolvat,dar imi place!Oi fi dusa cu pluta,dar lucrez excelent sub presiune (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)

+Quote Post
Diana.
post Aug 28 2009, 10:24 AM
Post #180

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

`Neata! Azi pur si simplu nu puteam sa deschid ochii, daramite sa ma mai si dau jos din pat.
Parca`s batuta, asa de obosita ma simt. In week-end trebe sa dorm sa imi umplu bateriile la maxim. (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif)

+Quote Post

98 Pages V  « < 16 17 18 19 20 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 08:19 AM