![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Ma gandesc acum la trecut , nu-mi pare rau de nimic. Imi adun puterile sa fac totul pentru copiii mei, trag de mine sa invat pentru scoala de soferi care e platita deja si e pacat sa nu incerc macar. Cineva mi-a zis ca daca iau din prima carnetul, se pocaieste! S-ar putea sa intorc un ateu la credinta in Dumnezeu... Ma bucur ca voi sunteti bine si va imbratisez cu drag! Voi veni si cu vesti bune, caci asa se intampla la mine: una calda , una rece.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Oana, multa putere iti doresc. Pana la urma os a fie bine si pentru tine.
Eu am ajuns acasa si azi am program de rasfat personal. Sunt suparata ca azi mi-a zis un coleg cu care nu ma vazusem de vreo doua luni ca m-am ingrasat. parca eu nu stiam, trebuia sa imi zica el (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) O veste buna e ca s-ar putea sa vand cazanul castigat la tombola. Doamne ajuta! |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Oana, daca pot sa te ajut cu ceva, cu orice, sa-mi spui. Sunt din Iasi... daca ai gasit ceva cu chirie e bine, macar ai unde sta!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Oana, suntem cu gandurile alaturi de tine! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu am fost la doctor. Sin pr drumul cel bun. T3 si T4 sint normale, a mai ramas sa reglam TSH ul. Si mi-a redus doza de medicamente la jumatate.
Oana, exista un Dumnezeu care nu ne da mai mult decit putem duce niciodata. Chiar daca in momentul in care primim loviturile date de cei dragi credem si le resimtim ca de nesuportat si nemeritate... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Multumesc frumos dragelor!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Buna dimineata!
Niciodata nu am pretins ca ma voi descurca cu doua servicii, insa nu am de ales (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Saptamana care vine sper sa se clarifice si statutul meu, desi pana si eu m-am saturat de cate ori am zis asta (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Oana, sa nu te lasi. E greu si eu te admir ca inca mai poti sa le faci la toate fata. Cu trei copii... Eu am doar unul si nu cred ca in situatia ta m-as fi descurcat. Necazul iti da forte noi si nebanuite, sa speram ca si inepuizabile (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Fides, ma bucur sa aud ca esti mai bine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Eu azi m-am trezit mai cu chef de viata. Probabil pentru ca e vineri. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Neata!
Am iar o gramada de lucruri de rezolvat,dar imi place!Oi fi dusa cu pluta,dar lucrez excelent sub presiune (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
`Neata! Azi pur si simplu nu puteam sa deschid ochii, daramite sa ma mai si dau jos din pat.
Parca`s batuta, asa de obosita ma simt. In week-end trebe sa dorm sa imi umplu bateriile la maxim. (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 08:19 AM |
|