![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara eladies. E imposibil de recuperat ce ati scris pe aici.
Eu profit de concediu la maxim. Nu am reusit sa ma apropii prea mult de laptop, pentru ca l-a folosit amicul lu' sor-mea. Ne.am plimbat prin Italia prin imprejurimi pe la mine, am fost in Franta la Nice, am vizitat Cannes si Monaco- Monte Carlo. Cazinoul de acolo te bag pur si simplu in boale (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Acum pe acasa, dar mergem la plaja in fiecare zi, facem shopping, si lenevim. E asa de bine in concediu, dar pot sa pun pariu ca o sa ma intorc la munca mai obosita decat am plecat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Voi sunteti toate bine? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Hei, Albi, v-ati plimbat si bine ati facut! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Poze ne-aduci din concediu? Macar sa balim si noi uitindu-ne la ele... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Lasa, recuperezi somnul tu, macar ramii cu amintiri de milioane. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
O sa pun si poze evident. Numai ca tre sa le incarc in fotogaleata si merge netul nasol acum ca mai e un calc legat.
Sa stii ca sunt amintiri de milioane (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Albi, ma bucur ca a fost frumos si te-ai simtit bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu acum m-am intors de la Pitesti si pana la urma a fost super distractiv. Am fost cu o colega si doi colegi si am ras tot drumul, m-am plimbat prin mall, mi-am cumparat doua carti si o rochita, iar la intoarcere am oprit la popas si am mancat bine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce carti ti-ai luat? Ce rochita? Spune repede-repede! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Sunt nauca rau de somn (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Maat, mi-am luat o rochita din aia mai lalaie, foarte haioasa, mov. Poate imi fac o poza cand o sa o imbrac. O carte "Geniu in marketing" de Peter Fisk si inca una "Harta iubirii", de Ahdf Soueif, am citit vreo doua pagini in magazin si m-a prins. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Buna dimineata!
Beau cafeaua,ma uit printe mailuri si o zbughesc la munca. Szi pune poze cu rochita (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) ,si dupa ce citesti ultima carte spune-ne si noua cum e,mai facut curioasa poate o cumpar. Albi foarte frumos,profita din plin de concediu! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Neata!
Albinoi, ce frumos! Szi, fain ca s-a transformat plecarea de munca in una si de relaxare! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Buna dimineata! Am nevoie de mai mult somn! (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif)
Am pus masina aseara si acum trebuie sa scot rufele la uscat. Si sa-mi termin cafeaua. (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Di, tu ai masina de spalat mai smecheroasa?
Ca eu daca nu scot imediat rufele din masina se botesc de nu la mai pot indrepta nici la presa, nu cu fierul. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 10:27 AM |
|