![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Asa (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ,s-ar putea sa ai surprize,dar nu azi.in alta seara.
Si pe unde ai colinda mataluta? Ca eu pe acolo pe la voi prin Banie stiu cam putine locuri,sa vedem ,am mancat bine la Zorba`s,si cam atat. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Sunt multe locuri, insa cel mai bine ma simt in parcul Romanescu. E liniste, e verde si e...asa cum trebuie, aproape de sufletul meu. Te asteptam cu drag (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
S-a notat!
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Si eu as iesi cu fetele... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Alooooo, don`soara frumoasa foc, care etaj? Ar iu naţ??!?!
Nu mai am voie sa beau ca te scoteam la o bauta! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Intentia conteaza. Si nu e decat etajul 5 (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Ma bag in pat. Noapte buna! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ce s-a intamplat cu prietenul, Szi? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Noapte buna! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Neata!
Dupa o noapte furtunoasa (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) acum nu mai am somn. Mai pe seara iesim in oras. Cica e ceva sarbatoare. O ocazie buna de pierdut vremea si de cheltuit bani (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
|
|
Neata. M-am trezit cu noaptea in cap (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Si am niste ochi de bufnita.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 191 Joined: 25-April 09 From: Bacău Member No.: 6,346 ![]() |
Bună dimineaţa fetili!
Aseară nu am putut dormi; îmi venea să plâng, eram foarte agitată din cauza unei relaţii care acum nu mai e. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ce aiurea... 5 zile frumoase şi o săptămână dezastru. Szi, vin şi eu la tine, ne aruncăm împreună (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 05:07 AM |
|