![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Surprix, te astept cu bere, ca sa prindem curaj (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Sau poate prindem alt fel de curaj si iesim la agatat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
`Neata! Si mai zic fietili mieli frumoasi?z
Eu m-am trezit mai devreme decit as fi vrut pentru ca a sunat un nenea curier. Si evident tot luni imi aduce ce avea de adus. Dar de trezit tot m-am trezit. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Am facut si baut cafeaua de dimineata, am scos lenjeria si am bagat-o in masina cu toate rufelele albe care erau de spalat. Putintele fata de ce ma asteptam... O sa mai am o masina cu tricourile si alte chestii negre si inca una cu rochitele mele pina-n seara. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Eu s-ar putea sa-mi iau masina!! (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif) Am vandut azi cazanul castigat la licitatie si cu ce mai fac credit, e posibil sa cumpar masina unei colege, un peugeot 106. Sper sa vrea s-o vanda, ca nu e hotarata. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Buna seara,azi am tras chiulul pe aici,am fost doua ore la plaja,am lenevit prin casa si acum caut o idee pentru o tinuta de nunta pentru saptamana urmatoare.
Szi ,felicitari pentru vanzarea cazanului si tin pumnii sa cumperi masina,daca asta vrei! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buna seara! Eu am dormit. M-a apucat somnul, drept pentru care m-a dus in dormitor si am picat ca musca.
Normal insa ca stapinul casei (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) a considerat ca e cazul sa ma trezeasca... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Szi, e faina ideea, masini sint in leasing cu duiumul. Eu am insa mari retineri cu luatul creditelor in perioada aceasta, conditiile sint barbare. Insa daca tu asta iti doresti, sa fie intr-un ceas bun! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Neata. Sunt chiauna de somn. (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif)
Fides, n-o sa iau mult din banca, doar 16000 ron, asa ca nu cred sa am prea mari problerme. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tiana, ce m-as fi dus si eu la plaja ieri, dar nu am avut cu cine.... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Sal`tare! Eu n-am pututu dormi pina pe la ora 6 si m-am trezit cu vreo ora in urma. Si mi-i un somn de nu va vad...
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu abia m-am trezit. Aseara am iesit cu fetele la dantzuiala. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Salutare, acum ma trezii si eu! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Aseara m-am culcat tarziu.
Szi, iti tin pumnii pentru masina. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Hello! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Szi, multa bafta cu masina! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 08:01 AM |
|