![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Buna ziua!
Azi m-am trezit fortata de imprejurari,adica la ora 10 suna la interfon socrelu, pe care l-au apucat vizitele,va dati seama ca buimaca de somn nici nu stiam ce suna , pana la urma apare sus si spune"nu v-am trezit?"la care eu: nu, pe naiba! E.., asta e m-am dres cu 2 cafele si am inceput ziua. Szi - poti merge si singura la plaja, cel putin eu asa am facut. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Am ajuns acasa de la ai mei, am stat cateva zile la ei. Si eu sunt cam cheauna de somn, a venit frate-miu pe la 4-5 dimineata din oras la mine in camera cu chef de vorba si discutii in contradictoriu ca nah doar el e destept si cine mai e ca el (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) si dupa ce am reusit sa scap de el, eram deja cu somnul tulburat. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Ah, si aia chiar era noapte de recuperare, ca in rest am iesit zilnic in oras si culcat foarte tarziu. Frate-miu este o creatura foarte stresanta!
Si ai mei m-au stresat zilele astea cu teorii despre de ce sunt asa albal, ca bronzul cica e sanatos si sexy. Pentru ca asa imi place si m-am dat mereu cu crema de protectie la plaja, care e problema?! |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Cindy, mie mi se pare foarte sexy si pielea alba, mai ales ca este mai sanatoasa. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
De o mie de ori mai sanatosa decit o piele pirlita la soare! Eu am dormit iar ca o valiza in gara in seara asta si-acum ma benoclez in tavan.
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
'Neata!
Dintre fetele din Craiova stiti cumva pe unde as putea sa gasesc niste accesorii frumoase de par? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Book, nu stiu.
Eu imi caut masina de zor. Nu mai iau masina colegei ca nu are AC (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
`Neata! E mult prea luni pentru mine astazi (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) .
Book, era pe linga Grill House vis-a-vis de Universitatea un magazin mititel plin cu asa ceva. Szi, incearca la dealerii care fac leasing, ca au circa de second-hand si printre ele o multime de masini cu vechime si de un an, doi. BCR ul are cele mai bune oferte de leasing la ora actuala si pentru PF si pentru PJ. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua! Eu de azi sunt iar pe metereze!
Am ajuns acasa vineri seara din Calabria dupa un drum de 17 ore cu masina, si am stat pur si simplu. Cred ca as fi fost in stare sa nu deschid nici televizorul. Calc a stat prafuit intr-un colt! Am inceput saptamana cu o groaza de munca (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Eu sunt bronzata si dragalasa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) o saptamana buna gagici!!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tu esti oricum o dragalasa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) O saptamina faina!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Buna ziua la toate fetele!
Am o stare de draci de-mi vine sa o vand. Ceva doritori? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th August 2025 - 03:43 PM |
|