![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Partea proasta e ca ar trebui sa ma deplasez la Bucuresti pentru masinile prin BCR Leasing. Si nu prea am cum... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Oricum, o sa vad, poate merg cu cineva intr-o zi.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai de ce? Mai bine sa dai un telefon. Banuiesc ca e si aici, nu e musai pentru Bucuresti, mai ales ca am vazut ca au masini din toata tara...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Deocamdata mai stau. Stii cum e, ocazia perfecta apare cand nici nu te astepti.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Servus fetelor!
Pana la ora asta am avut program de curatenie / sortare/ aruncare inutile. Si ce ma mai asteapta (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Vineri imi pleaca soacra, iar de luni sunt in concediu pentru o saptamana. Trebuie sa mai citesc si sa mai fac ceva chestionare si sa ma hotarasc odata sa dau examenul pentru soferi, ca l-am pus in cui de trei luni. Imediat imi expira cazierul (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Teo, eu nu stiu cum reusesti sa le faci pe toate. Probabil ca in locul tau o luam pe cimpul inverzit demult...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Eheeee, eu sunt de mult pe camp (IMG:style_emoticons/default/secret.gif) da taci din gura si nu mai zice la nimeni.
Deocamdata nu am de ales. Olandezul meu si-a schimbat locul de munca si am nevoie de fiecare leut sa trec peste faptul ca doua luni doar salariul meu a intrat in casa. In 1 octombrie trebuie sa platesc chiria, fata incepe gradinita... Nu-mi permit nazuri si trebuie sa reusesc sa ma mentin pe linia de plutire si in luna septembrie. Apoi toate or intra pe fagasul lor. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Teo,toata stima si respectul! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
Am avut si eu ieri operatiunea asta, in dulapul fetei mele,dar am scapat repede (1 ora si un pic). |
|
|
![]()
|
|
Eu o sterg englezeste spre casa. Ma duc sa iau niste pui proaspat, ca azi am avem pui la gratar cu salata. Va pup!
|
|
|
![]()
|
|
Buna dimineata gagici!
Ascult Magic FM si incerc sa ma incurajez pentru ziua asta. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Nu ma laaaaaaaaaas! Gata. Am strigat destul. Mai stau un pic pe forum si apoi la treaba. |
|
|
![]()
|
|
Neata. Teo, ma incurajez si eu cu ajutorul tau (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sa aveti o zi buna! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 03:28 AM |
|