![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Neata!
O zi frumoasa! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata!
Am intrat in priza iar, am o groaza de treaba, asa ca va urez o zi buna si ne mai auzim in pauze (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Albi,cand vad avatarul tau,tot timpul am impresia ca esti in priza! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Nici nu trebuie sa ne mai spui! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Saltare ladies! Astazi la Craiova pare sa fie o zi tare frumoasa.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 191 Joined: 25-April 09 From: Bacău Member No.: 6,346 ![]() |
Bună ziua fetili!
Astăzi iar am dormit la serviciu, īn timpul exportului de date către clienţi, pānă cānd am fost trezită brusc de către un coleg. Am ţipat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) s-a speriat săracul |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
SurPrix, dar ce se intimpla de adormi asa des la serviciu? NMu te odihnesti bine in timpul noptii sau pur si simplu e asa o chestie de te adoarme? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Surprix (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Adevarul este insa ca eu cred ca as adormi zilnic daca ar trebui sa ma trezesc de la 4:30 ca tine. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Eu ma culc pe la 3-4 (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) In viziunea mea, esti deja erou! Copiii/adolescentii din ziua de astazi sunt cam retardati, vorbesc in ultimul hal. Il intreaba unul pe un prieten: ai doi peu? Mi-a luat ceva timp sa imi dau seama la ce cuvant se referea! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Si am mai vazut unii foarte mici (cred ca mai putin de 10 ani), uratei, emo dar foarte dragastosi, formau un cuplu. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
SurPrix, la 4 si jumatate dimineata te trezesti? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Oaaau, pai in cazul aceasta eu as dormi toata ziua la serviciu! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Cindy, ce insemna Ai doi peu? ca eu oricit as incerca nu reusesc sa dibacesc sensul... Asta cu prietenii de la virste preadolescentine e la mare moda. Al meu a venit acasa intr-o zi oripilat ca una dintre fetitele care se juca anul trecut cu Ara si cu papusile afara acum se pupa de zor cu un baietel care poarta niste ochelari de soare imensi si incaltari sport argintii... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Are prieten, lucru pare-se legat de faptul ca i-au inmugurit sinii. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mare dreptate are dl. Maat! Mie mi se pare infiorator cand vad 2 maini de copii, vai de capul lor, nedezvoltati pupandu-se si atingandu-se de mama focului! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Cred ca in ritmul asta, o sa ajung sa imi claustrez copilul in casa! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Fides, nu va spun inca, las tema de reflectie pana diseara...e tricky, ca in misterele lui Fanny! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
Apropos de copii ma mai uit la Take Home Nanny. Tiiii, Doamne, ce zgaibute. Iar parintii parca sint paralizati. Cred ca mi-o furam urjent daca as fi fost asa. Cindy, cred ca si eu o sa fiu o mama oripilata...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th August 2025 - 05:41 AM |
|