![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Mooaamaa ce mai muncesc! Ce harnicuta sunt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ce e aia mai doi peu? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Cred ca toate vom fi oripilate (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Eu am vazut emo in Franta! Tare ciudati is mai!! Mai muncesc un pic (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
TUPEU (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) 2peu...am avut si eu dilema asta mai demult de rezolvat.
This post has been edited by ToothFairy: Sep 1 2009, 05:20 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Daa exact (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Mai grav e ca nu era un caz izolat, tipii aia doar in astfel de coduri vorbeau si sigur se credeau foarte inteligenti! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buna seara. Eu sint darmata. Tata e internat in spital. L-a dus mama ieri noapte pe la 1 noaptea ca avea febra de 39 cu 5. Are pneumonie.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Multa sanatate tatalui tau !
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Buna seara!
Fides,sanatate tatalui tau! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Fides, sper sa isi revina cat mai grabnic tatal tau!! (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Buna seara. Fides, ma rog Domnului ca tatal tau sa fie bine si sa se recupereze repede! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Eu am vazut azi o alta masina 107 si imi place. Are doar o problema, un far crapat pe spate, sper ca din cauza asta sa obtin un discount. Sa vedem... Cel mai tare sunt trista din cauza ca l-am sunat pe ex-Mr Szi, ca el se mai pricepe la masini, ca sa ii cer un sfat. Si a fost foarte expeditiv si rece, nu a vrut sa ma ajute deloc. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Acum stiu ca nu mai e loc nici de buna ziua cu el. Imi pare rau ca l-am sunat, dar macar stiu cum sta treaba acum. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Szi,urat din partea ex-ului,dar sigur gasesti vreun coleg care se pricepe la masini sa te ajute,sau si mai simplu du-te la o reprezentanta auto ,zambesti(tine faza crede-ma) si te ajuta baietii de acolo cu o evaluare corecta a masinii.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th August 2025 - 05:42 AM |
|