![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Foarte multumesc!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) De aseara am inceput sa ma mobilizez. Nu am probleme cu iubitul, prietenii, familia ci cu mine. Nu ma simt bine eu cu mine si mi se pare ca-s vinovata de tot ce se intampla in jur. Deci tu erai de vina pentru tot ce mi se intampla mie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Hai, capul sus, sunt sigura ca nu e chiar asa neagra situatia. Eu am doua vesti: - imi iau masina: Opel Corsa (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) - mi-am gasit certificatul de nastere (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Felicitari, Tiana!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Felicitari pentru masinuta, Szi!
Pai nu vinovatain sensul ca le-am facut ceva. Nu stiu sa explic ce simt dar mi se pare ca mi s-a intors roata ca sa zic asa. Am fost afurisita uneori si acum... na ca platesc! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Bravo Szi!
Sa o stapanesti sanatoasa,si fara accidente! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Szi, sa stapinesti sanatoasa masina si sa iti aduca numai bucurii!
Eu... Eu sint trista. Tatalui meu nu ii cedeaza febra. Si nu vrea sa manince ca nu ii e foame. Si spune ca nu poate dormi. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mama se duce la el de trei ori pe zi... Si nici ea nu e sanatoasa... Si a intrat si Bonita, catelusa de acasa, in greva foamei, ca nu e tata si il cauta toata ziua... Nu doarne nici ea. Iar eu sint in cealalta parte de tara... |
|
|
![]()
|
|
Fides ,imi pare rau pentru tine (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif)
Cu doctorii ai reusit sa vorbesti(telefonic)? Uff,e greu, poate ar trebui sa dai o fuga pana acasa! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Fides, dar nu te duci tu acasa cateva zile?
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
La asta ma gandeam si eu.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Da, Fides, du-te, o sa te simti mai bine si familia ta la fel sa te vada... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Uite si tata isi mai lasa din cand in cand afacerile si peste 100 de angajati si chiar nu e un capat de tara! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) Szi, congrats!! (IMG:style_emoticons/default/bounce.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Buna seara!
Diana, daca ai utea sa pleci putin la parinti si eu cred ca ti-ar face bine. Pink, uite cum isi face omul singur probleme cand nu le are de fapt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szi, felicitari pentru masina! Eu mersei 5 ore prin toate magazinele!!! (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Sambata nunta, duminica nunta. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd May 2025 - 05:44 AM |
|