![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Diana, multa sanatate tatalui (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
Cel mai bine ar fi sa tragi o fuga acasa... Szi, sa stapanesti sanatoasa masina (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Book, tu o tii din nunta in nunta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ce e cu avalansa asta?
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Habar nu am, cica e criza.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Hello!
Teo, felicitari pentru felul in care rezisti! Szi, sa tsapanesti sanatosa si bucuroasa masinuta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Fides, sanatate multa tatalui! Tiana, felicitari penmtru reusitele copilului. Cati ani are? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
16 are (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mi-a venit azi fericirea si ma simt "de miloane". Trebuia sa ma duc azi la cosmetica sa ma epilez insa se pare ca destinul comploteaza si ma vrea sauvage, Lol (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Saru mina, fetelor, va multumesc din tot sufletul. Am vorbit intii cu mama si bine am facut. Tata a reusit sa adoarma pe la 7, a fost mama la el si dormea, i-a lasat mincarea si ceaiurile si o sa ii le dea fetele de la spital cind se trezeste. Bine ca nu l-am sunat intii pe el sa il trezesc... Daca ma duc acasa il sperii, o sa creada ca are altceva si nu ii spune nimeni, ca-l cunosc pe tata... Plus ca o sa ma biziie, ceva de speriat... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Sylvia, tu cum te simti? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Merci, Diana, ma simt o idee mai bine, in sensul ca nu mai sunt umflata la fata si nici picioarele nu mi se mai umfla la fel de tare ca inainte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Analizele le voi reface in octombrie, atunci se fac 3 luni. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cind te-ai umflat la fata? Te intreb pentru ca si la mine s-a produs aceasta modificare de curind si in decursul aceleiasi zile. Am plecat ok si am venit de la serviciu bucalata, dar bucalata rau, ca un copil. Si asa am ramas de vreo luna. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) O sa vezi ca picioarele se rezolva de tot, cel putin asa mi s-a intimplat mie. Tii vreun regim (altul decit monti) ? Ce tratament faci? Tu te-ai ingrasat ca mine inainte de a descoperi tiroida? Iti vine sa te scarpini ? Iarta-ma ca te zapacesc cu intrebarile insa mi-ar placea mult sa vorbim pe tema asta cu tiroida, care pe mine ma framinta.
|
|
|
![]()
|
|
Iau cate o tableta de Euthyrox in fiecare zi, dimineata pe stomacul gol, cu juma' de ora inainte de masa, mai putin in weekend.
Regimul alimentar nu e unul special, incerc sa tin macar in procent de 80% Monti faza 1, mai putina carne, mai multe fructe si legume... Cand am timp, ma duc dimineata la alergat, asta face bine la tot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Nu am probleme cu scarpinatul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Cat despre fata umflata, am observat ca toata lumea care nu m-a mai vazut de inainte de a incepe tratamentul imi spune: vai, ce-ai mai slabit, te-ai tras la fata, nu mai esti umflata la fata etc. Mie nu mi se parea atat de evident, dar iata ca celorlalti , da.... |
|
|
![]()
|
|
Am citit ca la tine e recomandat consumul de iod. Si ca sfecla rosie si fructele de mare fac minuni in hipotiroidie. E bine ca incerci sa tii in friu greutatatea desi acum o sa vezi ca nu te vei mai ingrasa asa usor pentru ca euthyroxul te ajuta in sensul acesta. Si zici ca te-ai dezumflat... Ce ma pune pe mine pe ginduri este faptul ca dereglarea tiroidei apare , zice-se, intotdeauna pe fondul unui soc, al unei schimbari majore si neasteptate... Dar adevarata cauza tot nu se cunoaste. Eo o ciudatenie.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 11:18 PM |
|